Categorieën
Uni VV 1

“Tegen Gods hand valt niet te vingeren ” – RIP Rinus de Haard

Rinus de Haard – iconisch trainer die 40 jaar de eerste man van Uni VV 1 was – is naar de eeuwige voetbalvelden vertrokken. Hij overleed maandagnacht. De afgelopen jaren ging het al steeds minder met Rinus. We waren dan ook enorm blij dat hij een kleine 2 jaar geleden nog wel bij ons fantastische 60-jarig bestaan kon zijn.

Zeer waarschijnlijk vindt zijn uitvaart maandag plaats. Komende donderdag zitten we samen in het sportcafé van het sportcentrum om te overleggen wat we als club kunnen bijdragen. Iedereen die zich geroepen voelt, kan aanschuiven.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.