Categorie├źn
Uni VV 1

De voorbereiding op de nacompetitie is begonnen!

Na het dramatische verlies tegen SC Oranje is de kans op definitieve handhaving voor Uni VV verkeken. De taak voor de nog komende wedstrijden tot de nacompetitie: het vertrouwen, dat dit seizoen een absoluut dieptepunt heeft bereikt, proberen op te krikken om aan het eind van de rit nog 2 wedstrijden te vlammen! Tegen SVP werd zaterdag zeker aan het vertrouwen gewerkt, maar er werd ook, wederom.. verloren.

Na een gelijkopgaande eerste 20 minuten kwam Uni VV op een achterstand na een dubieuze strafschop. De scheidsrechter gaf na de wedstrijd zelf toe dat er over de penalty viel te ‘redetwisten’, maar dat kost je dan wel geel. Toegegeven, Joris zijn redenatie werd wel aangevuld met enkele krachttermen waar een Katholieke Universiteit niet achter zou staan.

Gelukkig trok Tijs met een intikker, waar Inzaghi zijn vingers bij af zou likken, de stand vlak voor rust gelijk. Na rust stond er al snel een ander Uni VV op het veld. Wiltjo stond klaar om te stomen, maar door een optater kon hij na 5 minuten alweer het veld ruimen. Voor hem in de plaats, Red Bart, de Bart met het rode shirt dan. Niet te verwarren met Red Wild Joe die dus uitviel na 5 minuten en waarvoor Bart, met het rode shirt dus, weer inviel. In de consternatie vond Professor Frankenhuis gelukkig even de tijd om de buitenspelregel uit te leggen aan zijn directe tegenstander. En tijd is kostbaar in huize Frankenhuis tegenwoordig. Willem heeft namelijk zijn handen meer dan vol aan zijn zwangere vriendin.

Uiteindelijk was Uni VV nog even heel dichtbij een overwinning, maar Job Wissink miste jammerlijk. Vervolgens lag de bal aan de andere kant 5 minuten voor tijd wel in het netje en werd er dus verloren met 2-1 van De Panter. De nummer 3 van de competitie, maar het verschil op de ranglijst was volgens de scheids en tegenstander niet op het veld terug te zien. Dat gegeven nemen we dan maar mee naar volgende week!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.