Categorieën
Goud Uni VV 1 Uni VV 2 Uni VV 3 Uni VV 5

Komende zaterdag: Uni VV 60 jaar!

Nog 3 nachtjes slapen en dan is het eindelijk zover. 4 juni: dag van het nu al onvergetelijke Uni VV-DIT-feest ter ere van onze 60e verjaardag bij de Groote Flierenberg: zaterdag zeker de mooiste plek op aarde!

Het feestadres
Camping De Groote Flierenberg
Zevenheuvelenweg 57
6571 CH Berg en Dal

Het feestprogramma
De poorten van ons festivalterrein openen om 14 uur. En ja, dat is dus ook het moment dat de bar open gaat!

UniVV_Timetable

Voor kinderen 
Heel de middag is er een open kinderprogramma. Er kunnen Uni VV-kronen gemaakt worden en oude T-shirts beschilderd. Heb je nog oude, lichte shirts liggen? Neem ze dan vooral mee! En oh ja: er is ook een luchtkussen!

Voor de homo ludens
Echte Uni VV’ers houden ervan te spelen. En dus zorgen wij voor een voetvolleyveldje, een tafeltennistafel, een opblaasgoal met gaten en wellicht voor twee kleine goaltjes… En voor ballen niet te vergeten.

Voor volwassenen
Om 17.30 uur is er een plenair moment waarop we samen stilstaan bij onze 60e verjaardag, waarna het buffet geopend wordt. In de avond is er een mooi, gevarieerd programma met muziek en toffe sprekers.

Alle activiteiten op een rij
Heel de dag: Ouwehoeren met bekenden en onbekenden, van vroeger en van nu
15.30 uur: Ria van Café Jos Meesterschenkerij komt hapjes brengen
16.00 uur: Good old Rinus komt langs
Vanaf 19.00 uur: Diverse talkshowtjes met Marcel Rözer
19.15 uur: 45 STEREO van Sjoerd Reutelingsperger speelt
21.00 uur: Dr. Willem Frankenhuis geeft een evolutionaire analyse van het Uni VV-dier
21.15 uur: René Dellemann geeft een voordracht: Uit het boek ‘Jasper’
21.15 uur: Muziekrondootjes met JamWellDJ (Jan van Well)
22.00 uur: Zonder Grond van Kees Bruijns speelt

Nog even een paar tips om van 4 juni sowieso een topdag te maken: 

Tip 1: Neem contant geld mee! 
We gaan met munten werken van 1,50 euro per stuk. Daarmee betaal je ook het eten. De munten kun je alleen contant afrekenen. Neem dus voldoende geld mee! Vergeten? De dichtstbijzijnde pinautomaat is van de Rabobank en zit aan de Oude Kleefsebaan 96 in Berg en Dal. Oh ja: bij de muntenverkoop staat ook een melkbus waar je een donatie in kunt achterlaten, waarmee je het feest mede mogelijk maakt. Vrijheid, blijheid!

Tip 2: Kom op de fiets (als het even kan tenminste…)! 
Er is maar weinig parkeergelegenheid bij De Groote Flierenberg. We willen mensen uit Nijmegen en contreien dan ook vragen om vooral met de fiets te komen. Zo zorgen we ervoor dat mensen die van ver komen sowieso een goed parkeerplekje hebben.

Tip 3: Neem een trui of een jas mee! 
Het weer: er is geen peil op te trekken. De zou schijnt komende zaterdag te schijnen, maar het kan zeker ook gaan regenen. Ach, we doen het er maar mee… Omdat al onze activiteiten buiten plaatsvinden, willen we iedereen wel aanraden een trui of jas mee te nemen. En mocht het nu echt even gaan stortregenen: we hebben mooie tenten staan, waar we met zijn allen lekker knus onder kunnen schuilen. Goed voor het clubgevoel zullen we maar zeggen…

Tip 4: Neem NIETS te drinken mee!
Dat hebben we namelijk in overvloed. En belangrijker: door middel van de drankverkoop financieren we voor een groot deel namelijk ons feest. Nog een reden om goed door te drinken dus!

Tip 5: Bekijk de gastenlijst!
Op  deze pagina op www.univv.nl hebben we bijgehouden wie zich allemaal hebben aangemeld voor het feest. Het zijn er inmiddels meer dan 230! Tip: de namen staan op alfabetische volgorde. 😉

Meehelpen? 
We hebben bedacht om op de dag zelf alleen mensen die nu bij de club actief zijn aan het werk te zetten achter de bar of de muntverkoop. Heb jij zin om mee te helpen?Voel je dan zo vrij om gewoon in te stappen.

Zondag vanaf 11 uur breken we de boel weer af. Zoek je naar een goede manier om van je kater af te komen? Of ben je gewoon een goed mensch en help je graag mee? Mail dan even naar Joris om te zeggen dat erbij bent.

Uni VV-handdoek hebben? 
Dat kan nog altijd! Van de 100 exemplaren zijn er inmiddels al 51 gereserveerd. Een goed rekenaar weet dan dat er nog 49 handdoeken op een eigenaar liggen te wachten. Op = op!  Reserveren kan tot donderdagavond 2 juni; kosten bedragen 10 euro p/h. Daarna moet je maar hopen dat er op het feest nog wat over zijn…

Blijven slapen?
Dat kan! Naast ons festivalveld hebben we een extra veldje ter beschikking gekregen waar je je tent op kan zetten. Bij de muntverkoop hebben we de inschrijfformulieren liggen. Even invullen, betalen en klaar ben je!

Bellen? Dat wordt lastig… 
Om ervoor te zorgen dat iedereen echt opgaat in het feestje en elkaar, hebben we ervoor gezorgd dat er zo goed als geen bereik is op ons feestterrein… Dat je het maareven weet! Alleen bij het hoofdgebouw kun je even met je moeder of vriendin bellen om te zeggen dat je wat later thuis bent…

Graag tot zaterdag. We hebben er enorm veel zin in!

Rood-zwarte groet van de Uni VV FeeCie
Jan Cuijpers (Uni VV Goud)
Hermsen Brascamp (Uni VV 4)
Henk Frickel (voorzitter, Uni VV 3)
André Overbeek (Uni VV 3)
Cas Brunen (Uni VV 2)
Cees Verheul (Uni VV 2)
Job Coenen (Uni VV 1)
Joris van Meel (ex-Uni VV 1)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.