Categorieën
Uni VV 1

Juryrapport overige spelers

Koen werd gisteren uitgeroepen tot speler van het jaar. Maar hij was natuurlijk niet de enige die punten kreeg. Hieronder de overige rapporten. 

Sander Lenferink

Tja… Wanneer je niet alleen de landelijke infrastructuren in kaart kan brengen, maar zelfs univv elke zaterdag in goede banen kan – of misschien zelfs: wil leiden – dan is het zonde dat er slechts 3 punten te vergeven zijn.

Hoe kan een beregrote jongen als Sander nou een meisjesknie hebben?

Was er ondanks zijn blessure toch altijd bij.

Hulde voor de leider die zo geniet van zijn welverdiende biertjes en bitterballen in de bestuurskamers

Onze boomlange Tukker heeft in Londen zijn naam gevestigd als bierdrinker, liefst lauwe, morsdoodgeslagen restjes van een richel uit een donker hoekje van het café. In Groningen vestigde hij zijn naam als planoloog. Doctor Lenferink haalde zelfs NU.nl met zijn promotieonderzoek. Als gevolg daarvan leidt Sander een glamourbestaan, met regelmatig tripjes naar het buitenland. Je hoeft ons niets uit te leggen, wij weten donders goed wat er allemaal tijdens gebeurt die congressen. En als er geen congres is, dan gaat Sander gewoon zónder aanleiding op jacht in hete oorden, en met succes: Sander vangt net zo makkelijk cheetas in Zuid-Afrika als cougars in Rio de Janeiro. Ontken het maar niet, het bewijs heb je zelf in de app gezet. Maar zonder gekheid, als iemand wars is van sterallures, dan is het Sander wel. Sander tijdens een congres, dat gaat zo: eerst houdt hij een voor planologen inspirerend verhaal, daarna luistert hij als enige oprecht en aandachtig naar al zijn collega’s. Natuurlijk gaat Sander mee naar de borrel. Terwijl zijn mannelijke collega’s gaandeweg de avond op de bar dansen, onder tafel liggen, of op de wc coke snuiven, vrouwelijke collega’s neuken of een combinatie van beiden, drinkt Sander rustig hun glazen leeg. Aan het einde van de avond veegt hij de kots op, biedt excuses aan aan de barman en brengt zijn knock-out collega’s van onder tafel naar hun kamer. Eenmaal in zijn eigen bed stuurt hij zijn Korrie een bericht: Leerzame dag. Ik mis je. Kusje en knuffels. Om vervolgens met de handjes boven dekens te gaan slapen. Sander is geen rock ’n roll. Sander is filmmuziek. Je let er niet bewust op, maar zonder de muziek zou de film ontzettend ruk zijn. Jouw betrokkenheid en inzet is cruciaal bij een vereniging, zeker bij een kleine club als UNI VV. Daarmee ben je een voorbeeld voor ons allen en heb je getoond een echte UNI VV’er te zijn.

Uitstekende leider. Kan prima een biertje drinken en inspirerende gesprekken voeren met de leiding van de tegenstander. Toonde zich ondanks zijn meisjesknie niet te beroerd hier en daar te helpen met sjouwen en klussen. Fietst sneller de Sint Jansberg op dan ik. Nu maar hopen dat ie komend seizoen ook weer eens kan voetballen.

Sander, ondanks zijn blessure toch bijna altijd aanwezig en betrokken bij univv

Je hebt leiders en lijders. Sanders is een echte leider/lijder. Deze man kiest ervoor iedere zaterdag het verplichte koetjes-en-kalfjes-praatje met de scheids aan te gaan, de ballen ideaal op te pompen tot 0,8 bar, hoedjes feilloos in een rechte lijn te leggen op het veld, in de rust de thee exact op 70 graden te serveren, de humor van Jos 90 minuten aankan naast te lijnen, even een klein snackje bij Toorop te bestellen (Lees: een Rasfriet speciaal en een grote loempia) voordat Korrie het eten klaar heeft, snel nog even wat restjes in de kantine opdrinken en doet dit alles zonder klagen. Hulde voor deze leider, dat hij een voorbeeld mag zijn voor de rest. We hopen je volgend jaar veel en vaak te mogen begroeten, dan zorgen wij voor de restjes bier!

Wat de regels ook zeggen voor het in aanmerking komen voor de speler van het jaar verkiezing; deze man krijgt van mij de volle mep. Als je met zo’n overgave de leider wilt zijn van dit team ben je gewoon een kanjer!

Zelf slecht spelen is naar, maar nog naarder is niet de mogelijkheid te hebben om slecht te mogen spelen! Langdurig geblesseerd zijn en maanden lang niet kunnen voetballen is vreselijk frustrerend. Daarom wil ik bij deze de pechvogels van Uni VV van dit jaar een hart onder de riem steken en een spoedig herstel wensen. De weg naar herstel is vaak een eenzame, maar jullie zijn zeker niet vergeten. Laten we hopen dat ze weer terug keren op het veld: schoenen aan, sokken hoog en klaar om tegen die bal te trappen!

Sander: Petje af voor de man die ondanks zijn meisjesknie, alle mannelijke (leiders) taken op zich nam en ons vele keren uit de brand heeft geholpen. Vrije weekenden besteden aan ons in plaats van de vrouw zijn lovenswaardige kwaliteiten (overdrijf dit niet ), die zeker dit seizoen niet onderbelicht mogen worden. Chapeau

Ik heb zelf een half seizoen volledig meegedaan, maar heb toch het gevoel dat Sander meer minuten heeft gemaakt dan ik. Hij was er altijd, hij deed alles waarvoor de rest categorisch paste, en hij is hèt bewijs dat ook zij die kruisbandloos door het leven gaan bijzonder goed bij Univv1 kunnen passen!

Pim

Niemand was er dit jaar zo met de wedstrijd bezig als trainer Geerling. Helaas voor hem kwam er van al zijn goede plannen toch weer geen klote terecht en liepen die slappe zakken op het veld te draaien als een drol in de piespot. Was zoveel met zijn trainerschap bezig dat zijn vrouw besloot zwanger te worden om Pim wat vaker thuis te houden. Daarom zitten wij nu met de gebakken peren en moeten we komend seizoen zonder Pim vol voor de 3 punten gaan gvd (of 1…).

Pim wil ‘t nu weer als met zijn ouwemannenrug als voetballer gaan proberen. Bij de bejaarden van het derde is ie daar natuurlijk prima op z’n plek, maar wij gaan ‘m missen. Pim, bedankt, je was een geweldige trainert!

Pim (zodat zijn naam in metaal gekrast en niet vergeten wordt wat hij voor ons gedaan heeft)

Onze (Fantoom)Trainer zag het altijd in je zitten. Niet alleen liet hij de opstelling en wedstrijdbespreking aan je over, ook liet hij je de trainingen verzorgen. Dat tekent het vertrouwen van een trainer in een speler. Hoewel je 25 % van de wedstrijden hebt gemist dit jaar (1 minpunt), toonde je jezelf de perfecte 14e man, die geen moeite had om de hele wedstrijd op de bank te zitten. Helaas ga je ons verlaten, maar het derde heeft er een goede kracht bij, spelersvrouw en spelerskind inbegrepen

Geen speler, maar wel enorme inzet gehad als trainer dit jaar. Ondanks de matige resultaten bleef hij strijdbaar en motiveerde hij mij.

Niet alleen omdat er meer beschuit met muisjes is gegeten, dan er clubs voor ons in het stof hebben gebeten. Maar vooral omdat in een seizoen van sportieve armoede en pijn, deze vaders (in spé) zonder twijfel de ware helden, de ware winnaars zijn!

Als één iemand zich volledig voor UNIVV heeft ingezet dit jaar dan is het Pim. Met volledige overgave en enthousiasme heeft hij er alles aan gedaan om ons zo goed mogelijk te laten voetballen. Dat dit niet altijd lukte lag in ieder geval niet aan hem. Maar is deze trainer dan ook speler van het jaar? Aangezien hij speelminuten heeft gemaakt lijkt me dat hij aan deze criteria voldoet. Pim, ik vind het bijzonder knap dat jij zoveel tijd, energie en liefde in UNIVV hebt gestoken en daarvoor wil ik je bedanken.

Joost

De gedrevenheid van Joost dit seizoen bereikte een climax bij Redichem. Echte winnaar Joost kon gewoon niet verkroppen dat er in deze cruciale wedstrijd geen punten werden gepakt. De grote tranen biggelden over zijn wangen. Dat vond ik echt groots! Het zegt wat over de mentaliteit dit seizoen. Deze mentaliteit is ook te zien als hij zich weer laat opnaaien op de trainingen. Zijn armen gespreid richting de wolken, zijn gezicht op onweer. Schitterend. Hij heeft aangetoond zich nog echt te willen ontwikkelen. Klasbak!

Joost ‘The Falcon’. Puur en alleen op basis van de ‘emotie-wedstrijd’ bij Redichem, waar de verdediger ziel en zaligheid gaf en zelfs een traantje moest wegpinken, toen hij vond dat het allemaal niet eerlijk ging. Dat is passie!

Punt vooral te danken aan de eerste seizoenshelft. Stak toen met kop en schouders boven de rest uit; letterlijk en figuurlijk. Tomeloze inzet, krachtige duels uitgevochten met de tegenstander, onvermoeibaar. Zoals het een Viking betaamt. Alhoewel? Een Viking ligt volgens mij niet elke wedstrijd 1 keer op de grond te ‘creperen’ van de pijn 😉

Omdat ‘ie moest janken bij Redichem

Ik kon niet tussen jou en Vincent kiezen maar je billen verdienen sowieso punten.

Vincent 

Was er altijd. In elk geval in Jos. En op de training ook bijna altijd. En in de wedstrijd af en toe. Want Vincent is een prachtige voetballer, alleen komt ‘t er op zaterdag niet altijd uit. Dat is jammer, maar er is dus nog altijd ruimte voor verbetering en dat is ook mooi. Had gelukkig dit jaar weinig last van zijn dikke knieen. Toont het juiste initiatief als beheerder van de pot, betaler van het weekendje en initiator van Uni VV vergaderingen en is altijd in Cafe Jos (of had ik dat al gezegd). Laat dit een voorbeeld zijn voor allen! Verdient overigens sowieso een punt door een feest te houden met gratis bier.

Je knie en hamstringproblemen lijken verleden tijd en daardoor heb je je gedurende het jaar vast in de basis gespeeld. Veel loopvermogen en een echte voetballer. Timmermansoog voor de vrije ruimte om je als 2e of 3e man aan te bieden. Als jouw percentage ‘completed passes’ omhoog gaat, kun je een belangrijke spelverdeler worden. Ook buiten het veld trek je op natuurlijke wijze steeds meer een bepalende rol naar je toe. Als huisbankier vervul je de rol van potbewaker met verve én rendement. 1,2% om precies te zijn. Bij ING had dit 1,4 kunnen zijn maar goed… De laatste weken toon je je ook een voortrekker bij het vormgeven van de toekomst van UNI VV door bijvoorbeeld de sponsorcommissie op te richten. Nu er de nodige oude hap afzwaait of meer naar de achtergrond schuift, besef jij dat er jongens het stokje over moeten nemen. Dat doe je super! Laat het een voorbeeld zijn voor anderen. Spelverdeler, penningmeestertaken, sponsoring… is Vincent de natuurlijke opvolger van Bruno?

Heeft vooral de afgelopen weken een sterke opmars gemaakt als bewaker van de Univv cultuur. Kan volgend jaar hoger eindigen als de Sponsorcommissie onder zijn leiding zorgt voor welness-arrangementen voor Univv-oud.

Officieuze aanvoerder van de nacht. Pakt steeds meer op, ook buiten het veld. Erg positief, echte UNIvvert.

Wat een fanatisme, wat passing, wat een balbeheersing! En koppen kan die ook nog af en toe. Een genot om naar te kijken…maar vooral op de training. Vincent had wat mij betreft de volle mep kunnen pakken als het hem was gelukt om het net iets vaker in de wedstrijd te laten zien. De potentie zit er in ieder geval. Ga zo door.

Gevleugelde uitspraak van Vincent en wat mij betreft de beste uitspraak van het seizoen: “Let op; ik kom er vaak onder, want ik sta toch maar bij Purrel”.

Mijn punt gaat naar Vincent. Je liet dit jaar zien dat hij een hele goede middenvelder met veel techniek. Ik denk dat er nog veel meer in zit. Af en toe zou je iets zuiniger moeten spelen, want je wil nog wel eens gevaarlijk balverlies lijden. Waar je het punt nog meer aan verdiend hebt is het notuleren tijdens de vergaderingen van Uni vv, dit doe je geweldig! Je neemt je verantwoordelijkheid in zaken buiten het veld aangaande onze club in deze zware tijden.
Was er altijd. Punt. Heeft de potentie om – vooral buiten het veld – nog belangrijker te zijn dan hij nu is. Dat liet hij aan het eind van het seizoen zien, toen hij zich opwierp als voorzitter van de werkgroep ‘De Toekomst van UNIvv’. Doorrrrgaan Vinnie! En vooral: blijven komen.

Hij is opgestaan! Dit zou bijna een christelijke liedtekst kunnen zijn, maar is toch echt van toepassing op Vincent. Op het voetbalveld en naast het voetbalveld trok hij de verantwoordelijkheden op een goede en overtuigende manier naar zich toe. Zelfs de “Ja, maar..” teksten werden dit seizoen drastisch omlaag geschroefd, waarvoor hulde! Een leuke en gezellige kerel die zich dit seizoen duidelijk heeft geprofileerd en daarom deze zeer verdiende tweede plaats!

Ik kon niet tussen jou en Joost kiezen, waar Joost zijn punten met zijn billen verdiende doe jij het met je humor, verschil moet er zijn vincent!

Dick

Film, muziek, levenshouding: Dick heeft alles weg van een relaxte kerel. En dat hij zo nu en dan een spits wist af te stoppen is mooi meegenomen.

Had het op een hele normale donderdagavond ineens over zogeheten ‘Seksuele parameters’

Dick blijft voor mij de absolute Uni Vv-held, mits de trainer Dick als centrale verdediger opstelt want dan is Dick op z’n best

Dick. Baas. Helaas Ajacied. Ik bijf bij mijn eerdere stelling dat Dick een echte Feyenoorder is. Sterker door strijd. You’ll never walk alone. Geen woorden maar daden. Alhoewel: Dick mag zich nog best wat meer laten gelden binnen het veld volgend jaar, desalniettemin is Dick een onmisbare UNIvv-er. Ga zo doorrr!

Dick, stabiele speler, veel op trainingen en sympathieke vent!

Cyrille:

Ik had Cyrille punten gegeven als hij er wat vaker bij was geweest…

Cyrille, net als vorig jaar was jij er ook nu weer altijd bij.

Bijna een punt: Cyrille. Was er altijd.

Echte prominenten zijn altijd aanwezig.

Was er altijd…. ook in Jos. Daarmee waardig opvolger van Wout.

Mijn 3 punten gaan dit jaar naar Cyrille. Deze jongen is dit seizoen man geworden. Afgelopen jaar kwam je soms nog wat jong en verlegen over, maar dat is nu voorbij. Je hebt je ontpopt tot vaste basisspeler op een nieuwe positie in de verdediging. Je straalt steeds meer rust uit, maar je zou nog wel wat zelfverzekerder mogen zijn. Ook buiten het veld ben je vrijwel altijd aanwezig bij Uni vv activiteiten. Dikke pluim, ga zo door Cyrille!

Vanaf dag 1 een echte UNI VV’er. Zijn plek gevonden in het veld. Voetbalt het liefst van achteruit om met zijn fijne lange passes te strooien. Kleunt tegenwoordig zelfs de duels in. Zo zie je maar dat het wel degelijk mogelijk is om je bij UNI VV voetballend te ontwikkelen. Goed dat je er was. Dit jaar met recht, want je bent winnaar van het trainingsklassement!! APPLAUS!!

Het gemak waarmee jij voetbalt, dat kunnen er maar heel weining

Eindelijk heb jij je vriendin dit jaar eens meegenomen naar Uni VV!

Cyrille is de man die het trainingsklassement heeft gewonnen, daarvoor verdien je per definitie punten te krijgen bij deze verkiezing. Niet alleen op het veld staat Cyrille zijn mannetje, maar hij is ook een graag geziene gast in Cafe Jos. Chapeau voor dit debuutseizoen als laatste man, dat snakt naar meer volgend jaar!

Gijs

Een oeuvreprijst voor onze Gijs. Langstspelend eerste elftal speler van UNIvv. UNIvv-er in hart en nieren. Een voorbeeld qua mentaliteit en doorzettingsvermogen. Held van beroep. Volgend jaar op links te bewonderen in het 3e. Hopelijk schittert Gijs ook nog vaak langs de lijn bij 1 of in Jos.

Een icoon, coryfee, cultuurbewaker en held ineen die afzwaait, dat mag niet geruisloos voorbij gaan. Jij speelde al in UNI VV 1 toen Job in groep 7 zat en nog met LEGO speelde. Het was een zwaar jaar voor je waarin we jou niet veel hebben kunnen zien. Buiten dat je werk je boven het hoofd groeide, bezorgde kleine Lars je natuurlijk hoofdbrekens. Gelukkig hebben jullie als gezin het hoofd niet laten hangen. De knappe koppen in Rotterdam hebben ervoor gezorgd dat het probleem niet meer de kop op kan steken. Er breken nu iets rustigere tijden aan. Je bent weer terug in de Maartenskliniek, om je eindelijk op je eigen vakgebied reumatologie te storten én de contacten met grensjager Henny te onderhouden. Bij UNI doe je een stapje terug, waar het 3e je met open armen zal onthalen. Je gaat dus gelukkig niet verloren voor de club en je dienstjaren worden alleen maar indrukwekkender. Ik hoop nog vaak een balletje met je trappen en van een Karmeliet te genieten.

Job

Verraadt als hij speelt in wedstrijden vaak zijn klasse, zoals hij dat op trainingen wekelijks laat zien. Hopelijk volgend seizoen een jaar lang!

Heeft nog steeds veel te weinig in de wedstrijden laten zien, maar krijgt van mij toch 2 punten. Job is namelijk een topper. Is zo goed als altijd op de training, doet het daar dan ook fantastisch. Neemt steeds meer verantwoordelijkheden, haalt ballen en stuurt sms’jes naar Koen met de vraag of hij nog wat kan doen. En lobbyt bij het sportcentrum om ervoor te zorgen dat de lampen wat harder gaan schijnen. Maar dat hij echt een beetje volwassen wordt, blijkt wel uit het feit dat hij sinds kort een relatie heeft. Oke, hij vindt zelf dat hij nog geen relatie heeft en ze is ook nog niet in Jos geweest, maar Jos al wel in haar! Als Jos het volgend jaar nu ook eens binnen de lijnen laat zien, en zijn ballen eens een keer tussen die 3 palen schiet in plaats van er altijd overheen, krijgt hij misschien wel 3 punten van me.

Zijn naam staat al jaren op mijn lijstje en ondanks dat hij eerdere voorspellingen en toezeggingen mijns inziens nog steeds niet heeft ingelost, hebben we dit seizoen weer sprankjes van zijn (al bijna) versleten talent gezien. Zijn aanloop dit seizoen was niet altijd makkelijk, maar wanneer hij er kon staan, dan stond hij er ook. Zijn enthousiasme en aanwezigheid zijn mooie bindmiddelen in ons team en niet te verwaarlozen

Je hebt zoveel blessures dat je bijna gaat twijfelen over de hoogte van je pijngrens. Of zijn die blessures dan toch toeval net zoals een aantal van je mooie goals?

Hoewel weinig aan de bal, als hij aan de bal is geniet ik! Dat verdient punten!

Wiebel

Laten we hopen dat ie ooit nog de Speler van het jaar titel voor zich op kan eisen. Eerst maar weer eens goed lopen en dan aan voetballen denken. Wel een van de weinige Uni VV’ers die dit jaar promoveerde, tot perschef bij Vitesse. Dat ze in Arnhem vervolgens niks meer wonnen heeft daar hopelijk weinig mee te maken.

Wiebe (is in potentie onze beste voetballer en begon ook steeds beter te ballen totdat die lul ‘m uit het seizoen schopte).

Wiebe. Het was natuurlijk een ontzettend moeilijk jaar voor Wieb. Erg knap hoe positief jij altijd in het leven staat. Echt een voorbeeld voor mij. Hopelijk verloopt de revalidatie voorspoedig en sta je snel weer op het veld.

Wiebe wij kennen elkaar al een tijd alleen zijn we elkaar de laatste jaren een beetje uit het oog verloren. Zonder te weten dat jij bij UNIVV speelde kwam ik je daar tegen. Je enthousiasme en liefde voor het voetbal is niet veranderd in de loop der jaren. Je hebt me wegwijs gemaakt binnen UNIVV en de UNIVV cultuur. Helaas heb jij als goede voetballer een geschiedenis met blessures en dit jaar was het ook weer raak. Je bent nu herstellende van een zware knieblessure en ik weet hoe vervelend dat kan zijn. Ik wens je een voorspoedig herstel toe en ik hoop je daarna weer te kunnen begroeten op het voetbalveld.

Wiebe; Je kwaliteiten als voetballer groeiden helaas niet dit jaar. Heb je je plafond als voetballer nu al bereikt? Pure klasse om dat te doen in dienst van Uni vv.

Joris

Het is dat ik je geen punten meer kan/mag geven. Je blijft elk jaar zo ontzettend belangrijk zowel binnen als buiten het veld dat je eigenlijk elk jaar de punten verdient. Hopelijk, en dat hoop ik echt, blijf je nog heeel lang verbonden aan het eerste.

2 punten voor ‘papa’ Joris, die me sinds hij vader werd, zonder dat hij het doorhad, voorzag van allerlei tips met betrekking tot het kopen van een kinderwagen en ‘hoe om te gaan met maar drie uur slaap’. Een hoop van hem geleerd, vooral dat ik nog niet klaar ben voor kids.

Arjan

Topscorer worden en daarvoor maar de helft van het jaar nodig hebben. Dat is mooi. Een nuchtere boer en grappig zonder dat hij het zelf weet.

Beiden waren maar een half jaar aanwezig, Arjan in de eerste seizoenshelft en Jaap in de tweede seizoenshelft, vandaar deze gedeelde eer. Maar beiden lieten zich zien in de beste traditie van de Nederlandse vleugelaanvaller, als kwikzilverachtige vleugel virtuozen. Chapeau dat jullie in een zo moeizaam jaar waarin we zo weinig aan aanvallen toe kwamen, toch offensief wisten uit te blinken!

Judas. Werd nog topscorer dit jaar ook. Hoe triest heb je ‘t dan gedaan als team… Neemt niet weg dat Arie goed op weg was naar punten voor Speler van het jaar, maar toen wilde ie opeens een baan. Heel raar…

Dat hij een aanvaller is, was op zich al genoeg om hem met open armen te onthalen. Maar wat bleek: uitstekende voetballer, fanatiek, betrokken, ‘belangrijk in de kleedkamer’, leuke wedstrijdverslagen inclusief clichés en uiteindelijk zelfs topscorer. Had nu de trofee omhoog kunnen houden, maar is in plaats daarvan gedoopt tot Judas. Ik zie hem liever als verloren zoon, die ooit terug zal keren. Het ga je goed, lul.

Bauke

Speelde eerste seizoenshelft heel weinig en was daar niet blij mee. Toen kreeg ie zijn kans en liet zien dat ie heel goed kan voetballen. Op 1 training was ie zelfs onnavolgbaar. Helaas niet altijd even constant, maar zijn rushes zijn onovertroffen!

Nog nooit heeft iemand zo achteloos een rabona-panna-met sleep-goal gemaakt op de training van Univv. De Witte Messi heeft dit waarschijnlijk die avond niet eens in zijn dagboek geschreven… Voetbaltalent is bijzaak in de harde wereld van bedrijfsuitjes.

De Witte Messi. Blijft zich ieder jaar weer ontwikkelen. Volgend jaar in het 3e ga je je naam absoluut eer aan doen door al kappend en draaiend de 16 binnen te wandelen en kools te maken.

Maarten

Eet een pakje kipfilet ineens op. Wat een oermens.

Mijn 2 punten zijn voor Maarten, misschien wel de speler die de meeste progressie heeft gemaakt (of moet ik zeggen: de enige die WEL progressie heeft gemaakt…) dit jaar. Moeiteloos turnde je je om van verdediger naar spits. Mooi om te zien hoe hij aanwijzingen van anderen aanneemt en er iets positiefs mee doet. Zouden anderen ook iets vaker moeten doen….

Jaap

Roger is back en liet af en toe weer wat van zijn klasse zien. Laten we hopen dat ie volgend jaar fit blijft en er weer ouderwets 25 in gaat leggen. Want dat heeft ie in zich!

Beiden waren maar een half jaar aanwezig, Arjan in de eerste seizoenshelft en Jaap in de tweede seizoenshelft, vandaar deze gedeelde eer. Maar beiden lieten zich zien in de beste traditie van de Nederlandse vleugelaanvaller, als kwikzilverachtige vleugel virtuozen. Chapeau dat jullie in een zo moeizaam jaar waarin we zo weinig aan aanvallen toe kwamen, toch offensief wisten uit te blinken!

Je zult bij ons niemand meer horen zeggen dat musicals gay zijn. Wij wilden allemaal Jaap zijn, met zijn stoere leren jas en baard, prachtige zang, al schurend tegen een sexy tegenspeelster. Je hebt ons een hoogtepunt van het seizoen gegeven met je indrukwekkende optreden. Ook zijn we heel blij dat je sinds de winterstop terugkeerde in de voorhoede en direct een aantal goals maakte. Ondanks dat je teamgenoten onderhand tijdens de training denken: ‘niet bij Jaap in de partij!’ zijn we het allemaal eens dat een fitte en gretige Jaap in de aanval van grote waarde is.

Merijn

Ontzettende baas met jaloersmakende baard.

Pechvogel laat zijn onnavolgbare acties nu vooral zien op Tinder. Ook klasse natuurlijk.
Jeroen

Jeroen bleek wel heel blij met zijn eerste basisplaats bij zijn nieuw club. In de Uni VV groeps Whats App schreef hij “Mail gekregen van trainer met opstelling, sta basis rechtsachterin. Woeps verkeerde gespek excuus”. Klasse Jeroen! Fijn om te horen dat je hier zo blij mee was!

Daan

Date met getrouwde dames.

Gaat een avond lang als de Belgische ‘Jerome’ aan de slag om dames te versieren

Jonathan

De voetbalquiz bij zijn oude club is naar hem vernoemd: de grote Verweij voetbalquiz.

Uiteraard wint Verweij nog elk jaar de felbegeerde ‘grote Verweij voetbalquiz’

 

3 punten voor Ostrabeke, SC Oranje, SDS’55 en Elsweide

Allereerst wil ik de penningmeester van Ostrabeke bedanken voor zijn creatieve boekhouding. SC Oranje en SDS’55 voor hun ongecontroleerde agressie en tot slot Elsweide voor hun fantastische selectiebeleid. Zonder jullie hadden we het nooit gered jongens!

Dirk

Vorig seizoen was mooi he Dirk?

Het is dat je hem vorig jaar al won anders kreeg je dit jaar van mij de punten, kusssiesss

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.