Categorieën
Uni VV 1

Jaap was vroeger een junkie!

Dat Jaap R. een spits is die vaker geblesseerd is dan opgesteld kan worden is inmiddels bekend (Jaap, ben je er zaterdag bij?). Dat hij een fantastische stem heeft, wist ik ook al (check dit filmpje!). Maar dat die stem ook ECHT zoetgevooisd is, is nieuw voor me.

Sinds februari doet Japie mee aan de rock musical RENT in Eindhoven.

‘Het verhaal speelt zich af begin jaren ’90 en volgt een groep artiesten en muzikanten die hun best doen te overleven, ten tijde van de AIDS-epidemie. Ik speel de rol van Roger Davis, rockzanger en ex-junkie: werk aan de winkel dus! De kaartverkoop voor de shows van 27 november t/m 22 december is inmiddels gestart. Ik zou het erg leuk vinden als jullie komen kijken! Kaarten zijn a 17,50 euro p.p. te bestellen via deze website. Let op: op 8 december doe ik niet mee, maar mijn understudy. Op de website en Facebookpagina van de productie is meer info te vinden over het verhaal, de muziek, cast en achtergronden. Een leuke eerste indruk van het repetitieproces staat op Youtube.’

Wie heeft er zin om eindelijk weer eens een keer om Japie te juichen? Ga dan naar RENT!

3 reacties op “Jaap was vroeger een junkie!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.