Categorieën
Uni VV 1

28 september: Amelie aaien!

Voor hen die het gemist hebben: op 20 augustus zijn Michelle en ik de ouders geworden van het tofste meisje van de wereld. Omdat we haar graag aan jullie – voetballers van UNIvv1! – voor willen stellen (en omdat we er zeker van willen zijn dat er niemand tot diep in de nacht op onze bank blijft zitten), willen we jullie uitnodigen  voor de enige echte ‘Amelie meets UNIvv1-kraamsessie’. Op 28 september, voorafgaand aan de  wedstrijd tegen Ostrabeke. U (ook de eega’s natuurlijk) bent welkom vanaf 12 uur  (om een uur later richting Sportcentrum te vertrekken om nu eindelijk eens een keer van Ostrabeke te winnen…)!

Bent u erbij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.