Categorie├źn
Uni VV 1

We zijn weer begonnen! (met een 3-0 nederlaag…)

Na een paar maanden zomerstop en vier trainingen was het dan gisteren eindelijk weer zover: we mochten de wei in. Er moest/mocht geoefend worden tegen de gasten van de Brakkenstein/Achilles’29-combinatie. Jeroen, Arjan en Jonathan aka Johnny maakten er hun officieuze debuut. Het mocht niet baten: we gingen ten onder. Door een weergaloos doelpunt van spits Thijs en twee kopballen vanaf een paar meter moesten we met de staart tussen de benen terug naar Nijmegen. Er is nog veel werk te doen, maar trainer Pim blijft positief: ‘Ik zie een heleboel aanknopingspunten.’

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.