Categorieën
Uni VV 1

UNIvv verliest universiteitscup nipt…

De tweede oefenwedstrijd van het seizoen ging traditiegetrouw om de universiteitscup. De clash tegen FC Kunde moest gespeeld worden zonder Lowlandsgangers Koen, Sjoerd en Maarten, vakantiegangers Vince, Merijn en Arjan en geblesseerden Jos, Bauke en Jaap. Toch hadden we nog altijd 14 man die het klusje zouden moeten klaren. Helaas lukte dit net niet: FC Kunde bleek met 1-0 net te sterk. Trainer Pim zag echter aanknopingspunten: ‘Als die bal op de paal van Dirk en zijn andere open kans erin waren gegaan, was het gewoon 2-1 voor ons geworden…’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.