Categorieën
Uni VV 1

Hoe krijg ik een plaatje boven mijn blogpost?

Vrinden! Zoals jullie wellicht weten, kunnen alle UNIvv’ers berichten op deze site posten. Dat doe je door hiero in te loggen met je voornaam en het wachtwoord (bij mij op te vragen) en vervolgens een nieuw bericht aan te maken. Spreekt allemaal voor zich. Kwestie van pielen, publiceren en vervolgens kijken of het er een beetje mooi uitziet.

Sinds een paar weken hebben we een nieuwe opmaak, waarbij elke post vooraf wordt gegaan door een foto of plaatje. Die moet je wel even instellen. Hoe je dat doet? Simple. Bij het schrijven van een blog zie je aan de rechterkant de optie ‘Uitgelichte afbeelding’. Door hierop te klikken en je plaatje up te loaden zorg je ervoor dat ook boven jouw bericht een plaatje staat. Ik zeg: doen! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.