Categorie├źn
Uni VV 1

Wie gaat er op 7 juni mee naar het Amateurvoetbalgala?

#meemaken!
#bijzijn!

Wie gaat er mee? Het bestuur van UNivv stelt in totaal 60 euro ter beschikking. Die moeten we dan delen met iedereen die meegaat…
Ik ben erbij om Dirkie aan te moedigen. Jij ook?

Geacht bestuur van UNI VV

Graag nodigt De Gelderlander uw vereniging uit voor het eerste amateurvoetbalgala. Het voetbalgala, op vrijdag 7 juni in partycentrum De Linde in Groesbeek, belooft een bijzondere happening te worden. Uiteraard mag UNI VV niet ontbreken bij deze spetterende afsluiting van het voetbalseizoen.

Het voetbalgala is een gloednieuw concept, speciaal voor het amateurvoetbal van deze regio. De avond bestaat uit een officieel gedeelte en een groot feest. Tijdens het gala worden de beste regionale voetballers, trainers en het team van het jaar bekend gemaakt, met awards voor de topamateurs en de lagere klassen. Aansluitend is het feest. Bestuur, technische staf, begeleiding, het eerste elftal van uw club en natuurlijk alle partners zijn van harte welkom.

Eind april worden de genomineerden bekendgemaakt. De uiteindelijke winnaars worden mede bepaald door een deskundigenpanel, een stemming op de site van De Gelderlander en natuurlijk door u. Alle genodigden worden naar hun favorieten gevraagd. Uw stem telt!

Kosten per persoon bedragen 29,50 euro. Een introduc├ę betaalt de helft. U ontvangt dan bij binnenkomst een welkomstdrankje geheel in galastijl, acht consumptiemunten, koud en warm buffet is inbegrepen en er is een entertainmentprogramma met livemuziek.

Inschrijven kan via de website www.amateurvoetbalgala.com. Als u zich hier aanmeldt, ontvangt u een speciale inlogcode. Daarmee kunnen alle genodigden van uw vereniging hun stem uitbrengen voor de verkiezing. Ook opgave van de namenlijst en betaling kan via deze inlogcode. Aanmelden kan tot en met 15 april. Dus wees er snel bij!

Houd de krant en de site van De Gelderlander in de gaten voor meer nieuws over het gala.

We zien u graag op vrijdag 7 juni!

Met vriendelijke groet,

Sportredactie De Gelderlander (Groot-Nijmegen)

6 reacties op “Wie gaat er op 7 juni mee naar het Amateurvoetbalgala?”

Enne: ik neem aan dat de uiterste aanmelddatum 15 mei is… Ik stel voor om hier de aanmeldingen te verzamelen om ons vervolgens in 1 x in te schrijven. Goed? Goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.