Categorieƫn
Uni VV 1

Vroeger was alles beter!

Bij het opruimen van mijn computer kwam ik nog een aantal heeeerlijke filmpjes tegen die ik jullie niet wilde onthouden. De achtergrond: in het seizoen 2003-2004 werd UNIvv1 kampioen van de derde klasse A. En dat moest gevierd worden. De platte kar werd besteld, er werd een rondje door Oost gereden en Ewout van M. droeg zijn gedicht voor in de tuin van Beukie. Wat niet veranderd is: het clublied. Nadat Ewout met zijn gedicht klaar is, barst het los… Laten we er volgend jaar voor zorgen dat vroeger weer terugkeert!

3 reacties op “Vroeger was alles beter!”

Nijmegen liep niet echt uit geloof ik… šŸ˜‰ Heel erg fantastisch, vooral dat 2e filmpje! Het dichten zit toch een beetje in de clubcultuur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.