Categorieƫn
Uni VV 1

UNIvv1 rekent af met UNIvvitis

Het leven bestond tot voor kort eigenlijk maar uit drie echte zekerheden:

  1. Je wordt geboren
  2. Je gaat dood
  3. UNIvv1 verliest de eerste drie wedstrijden na de winterstop geheid. De reden: het hardnekkig jaarlijks terugkerende virus ‘UNIvvitis’

Maar het leven wordt steeds eenvoudiger. Want sinds 1 maand bestaat het leven nog maar uit twee zekerheden. De remedie voor UNIvvitis lijkt gevonden en het virus lijkt te zijn bestreden: we hebben de smaak de pakken en zijn fantastisch uit de winterstop gekomen. We wonnen met 5-2 van Elsweide, hielden koploper Lienden op 0-0 en wonnen gisteren met 2-3 van DVE Trajanus. Het eerste half uur hadden we het lastig en wisten we niet echt hoe we te werk moesten gaan, maar toen dat wel het geval was stond er weer echt 1 team. Vol gasten die voor elkaar door het vuur ging en elkaar hielpen wanneer dat nodig was.

Volgende week wacht Redichem dat gisteren vv Lunteren op 2-2 hield. Een lastige kluif, maar als we ze 1 keer willen pakken dan is het nu. Come on, kerels! Broezen!

5 reacties op “UNIvv1 rekent af met UNIvvitis”

Hier moet ik toch even iets corrigeren.
1. Het is Univvitis
2. Univvitis is geen virus, maar zoiets als ontsteking van Univv, zoals bijvoorbeeld prostatitis, ontsteking van de prostaat, of hepatitis, ontsteking van de lever. Univvitis kan bijvoorbeeld veroorzaakt worden door het ‘post-winterstop virus’.

Verder helemaal mee eens Joris!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.