Categorieƫn
Uni VV 1

Nationale UNIvv1 Vrouwendag?

Toen ik mijn dame laatst vroeg of ze ooit nog eens een keer een wedstrijdje kwam kijken, kreeg ik de reactie dat ze geen zin had om daar in haar uppie te staan. Omdat ik een bijzonder begripvol man ben, stelde ik haar toen in een opwelling voor om dan maar een heuse Nationale UNIvv1 Vrouwendag te organiseren, waarbij alle spelersvrouwen (heerlijk woord!) van harte welkom zijn om eens een wedstrijdje te komen kijken (c.q. onder het genot van een kopje thee bij te praten over de laatste mode/films/roddels…). Dat heb ik bij een paar gasten voorgesteld en die reageerden daar positief op. Daarom bij dezen een heuse uitnodiging!

Omdat we nog maar twee keer thuis spelen is het zaak om snel spijkers met koppen te slaan (als de dames het zien zitten dan…) . We spelen op 23 maart thuis tegen Wageningen en op 27 april tegen De Treffers. Welke datum zou jullie dames het best uitkomen?

13 reacties op “Nationale UNIvv1 Vrouwendag?”

Mijn dame zou beide dagen kunnen met een lichte voorkeur voor de 27e. Job i.p.v. “all you can eat” is het motto hier “all you can take”. Voorwaarde is wel dat je zelf een keer gaat voetballen!

Enne Jos en andere vrijgezellen: minnaressen en/of mannelijke vriendjes zijn natuurlijk allemaal van harte welkom!

Hilde kan beide beide dagen, met voorkeur 27/4
en zegt: “wij praten over literatuur en politiek en wereldvrede en het klimaatprobleem. niet over mode en roddels.”

Het lijkt me duidelijk: het wordt dus 27 april. Ook beter ivm de zon die dan waarschijnlijk wel aanwezig is (en de rokjes die jullie dames dan geheid aantrekken…)

Je bedoelt dat we dat normaal bij de laatste competitiewedstrijd doen, maar nu bij de 1 na laatste wedstrijd zouden moeten doen? Topplan! Eensch, mannen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.