Categorie├źn
Uni VV 1

Redichem bakt er tegen UNI vv weinig van (Gelderlander)

HEELSUM – Redichem ontsnapte zaterdag aan een nederlaag. UNI vv had op sportpark Wilhelmina de beste kansen. Uiteindelijk bleven beide teams uit de middenmoot van de derde klasse A steken op een 2-2.

Bij UNI vv uit Nijmegen leek Luuk Baltussen de held van de dag te worden. Met een puntertje verschalkte (1-2) hij na een uur spelen doelman Jasper Tijssen. Maar kort voor het einde sloeg voor hem het noodlot toe. Tijdens een duel met Bart Bovendeur knapte er iets in zijn knie. De eerste diagnose wijst op een zware blessure aan zijn rechterknie.

Redichem nam halverwege de eerste helft een 1-0 voorsprong door een beauty van Ronald Wilk. Achter het standbeen door tikte hij de bal in het Nijmeegse doel. Vijf minuten later zorgde Vincent Ruis voor de 1-1 tussenstand.

Na een uur wipte Baltussen de bal prachtig over doeman Tijssen en zorgde Wouter van den Berg via een counter voor 2-2 eindstand.

Nadat Baltussen het veld was afgedragen, schoot zijn vervanger Cyrille Vloedgraven de bal in kansrijke positie precies in handen van sluitpost Tijssen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.