Categorie├źn
Uni VV 1

Huupie Hautain maakt het waar!

Vrijdag was Huub weer in volle glorie in het Nijmeegse te bewonderen. ’s Middags verdedigde hij eigenzinnig (‘Misschien wilt u mij horen zeggen…’ – ‘Als ik mag voorspellen welke stelling u bedoelt’) zijn proefschrift, ’s avonds ging hij bij Brakkenstein-uit vol op de aanval. De druk was groot: zou Huub zijn grootste dansmove laten zien, waarmee hij tijdens de UNIvv-feestjes zoveel vrouwen heeft … nou ja, ‘benaderd’? En hij leverde: De Huub-Shuffle! Zeldzame beelden van dit natuurfenomeen.

Ter vergelijking: De Shuffle van 4 jaar geleden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.