Categorieën
Uni VV 1

Lunteren heeft aan een helft genoeg (edestad.nl)

LUNTEREN – ,,We speelden een hele goede eerste helft. Dominant, met en zonder bal liep het prima en een hoog tempo. Eén van de beste helften tot nog toe”,oordeelde Amir Hashemi. Dat resulteerde in een 0-3 voorsprong bij UniVV. Uiteindelijk ging Lunteren met een 1-3 zege naar huis.

Na een dik kwartier spelen nam Lunteren een 0-1 voorsprong op het veld naast de Nijmeegse universiteit. De sterk spelende Gerwin Hoogendoorn stelde Dennis van de Bunt in staat de 0-1 te scoren. Tien minuten later stonden Cornel van Eck en Mark van de Weerd aan de basis van de 0-2 van Rick Degenaar.

De topscorer van Lunteren was ook de schutter van de 0-3, na een assist van Hoogendoorn. ,,Het had eigenlijk wel 0-5 of 0-6 moeten staan”, meende de trainer. ,,We lieten nog drie honderd procent kansen onbenut.

In de tweede helft geloofde Lunteren het wel. ,,Je waarschuwt er wel voor, maar onbewust sluipt het er toch in”, zei Hashemi. Uit een corner wist UniVV via Dirk de Jong nog tegen te scoren. Maar echt in gevaar kwam Lunteren nooit.

Ook de concurrenten maakten geen fout. ,,Wij moeten gewoon zorgen dat we blijven winnen. De concurrentie ontmoet elkaar nog. En natuurlijk krijg je in de terugronde nog iedereen een keer”, besluit Amir Hashemi.

Bron: Edestad.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.