Categorie├źn
Uni VV 1

FC Lienden – UNIvv 0-1

LIENDEN – FC Lienden, de nog ongeslagen koploper in de derde klasse A Oost zaterdag, kreeg in de vijfde competitiewedstrijd een koude douche te verwerken. UNI vv, bepaald geen hoogvlieger, trakteerde de mannen van trainer Jacob van Zanten op sportpark De Abdijhof op de eerste competitienederlaag: 0-1.
Die nederlaag had FC Lienden helemaal aan zichzelf te wijten. De ploeg had de hele wedstrijd een veldoverwicht en kreeg kansen genoeg, maar faalde in de afwerking. UNi vv was niet naar Lienden gekomen om de schoonheidsprijs te winnen. UNI vv vertrouwde op de verdediging en trok zich voor het eigen doel terug.
Slechts twee keer kwamen de Nijmegenaren eruit. De tweede keer was halverwege de tweede helft en toen viel ook het beslissende doelpunt. Uit een schitterend genomen vrije trap verdween de bal in de Liendense touwen: 0-1.
Kort daarop stond de thuisclub met tien man. Verdediger Rens Bronk kreeg rood voor een wat te felle ingreep, maar die kaart was wel erg zwaar.
Zelfs met een man minder had FC Lienden nog een overwicht. Achterin schoof de laatste man door naar het middenveld. De ploeg probeerde het werkelijk uit alle macht en een doelpunt hing in de lucht. Gescoord werd er echter niet meer.

Bron: Stadtiel.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.