Categorieën
Uni VV 1

De Treffers – Uni VV 4-4

Okee, er waren een aantal spelers ziek geweest en ja, er hadden een paar jongens niet of nauwelijks getraind. Maar desondanks liet Uni VV in de wedstrijd tegen de Treffers best een aardige wedstrijd zien. Met name in de eerste helft werd er goed georganiseerd gespeeld en hadden we ook geluk dat De Treffers twee opgelegde kansen niet afmaakte, al ben je Joris natuurlijk niet zomaar voorbij. Na verloop van tijd kwamen we beter in ons spel en we zelfs een voorsprong. Eerst eindigde bij een mooie aanval over meerdere schijven de inzet van Marienjo nog op de lat, maar uit de daarop volgende aanval kon Bertjebertje (ondanks zijn hoofdwond die hij afgelopen donderdag opliep) de bal in het lege doel koppen. Met 0-1 gingen we de broodnodige rust in.
In de tweede helft vloeiden de krachten langzaam weg, wat de organisatie niet ten goede kwam. Waar we in de eerste helft de ruimtes verdedigend nog goed dicht konden lopen, kreeg De Treffers nu wel meer mogelijkheden. Dat leidde dan ook al snel tot de 1-1 (uit een corner) en de 2-1. Jaap was gelukkig op tijd klaar met repeteren voor Jaap Rohof de Musical en kwam hierna het veld in. ‘De Artilleryman’ kreeg uit een aanval de bal van Marienjo en via twee De Treffers verdedigers eindigde de bal in de kruising: 2-2. Hierna gingen we op zoek naar meer, maar in plaats van een aanval goed uit te spelen, verloren we de bal en kregen we in de counter opnieuw een tegentreffer. Vervolgens wist De Treffers nog een van de vele kansen te benutten en kwam ’t op 4-2. Gelukkig was Jaap nog niet klaar en hij kopte een voorzet prachtig over de keeper in de verre hoek. Koen Flipse was vandaag onvermoeibaar en toen hij weer eens ten strijde trok kreeg hij tot zijn schrik de bal zomaar voor zijn voeten. Het scheelde niet veel, maar hij kreeg de bal in het doel en trok daarmee de stand gelijk. In de dying seconds kreeg Merijn nog een enorme kans op de winst, maar de keeper stond helaas net in de weg, waardoor we de punten moesten delen. Al met al wel een uitslag om tevreden mee te zijn. Helaas wisten de concurrenten te winnen, waardoor we volgende week opnieuw volop aan de bak moeten. Maar de opgaande lijn is weer gepakt, dus daar heb ik alle vertrouwen in!

9 reacties op “De Treffers – Uni VV 4-4”

Ik heb een goed gevoel aan deze wedstrijd over gehouden! Deze week wordt er eindelijk weer eens om basisplaatsen gestreden op de training, dus we gaan fanatiek toeleven naar zaterdag. Redichem kan zijn borst natmaken!

Ik heb een zere rug en geschaafde ellebogen en knieën aan deze wedstrijd overgehouden… Maar ook een goed gevoel! Dus doorknallen en punten pakken (zei de man die op dit moment overigens ziek op bed ligt…)!

De chef de bbq heeft er juist voor gezorgd dat ik de zondag nog overleefd heb. Denk dat ik bij het hoesten in de douche in Groesbeek alleen 1,5 long heb uitgehoest. Dokter Hans, heb je nog tips?

Hoesten, buikloop, salmonella, joris ziek.
Goede vooruitzichten voor a.s. zaterdag.
De tas staat klaar Pim.
Zet jij zo`n goudblonde klaar voor na de wedstrijd?

Een goudblonde krijg je van ons, net als een koude douche! In die tas zitten namelijk 3 punten die jullie komen afgeven! 😉 Op naar een mooie zaterdag!

Ik ben beter! Sterker nog: ik ben best! En dit keer trouwens ook niet van plan om me na 50 minuten van het veld te laten sturen. Tot zaterdag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.