Categorieën
Uni VV 1

Het slaat helemaal nergens op!

Wat niet?

Bijvoorbeeld dat we maar weer eens zeer vroeg achterkwamen. Dit keer stonden er 2 minuten op het bord toen de tegenstander te veel vrijheid kreeg voor een goede aanval en binnen kopte. Ook slaat het nergens op dat we wéér kort voor het einde het deksel op de neus kregen. De bal viel op het middenveld voor de voeten van een Kesteren-speler, hij ramde het ding blind naar voren en toevallig komt het terecht bij een aanvaller die de verdedigers uit het oog waren verloren tijdens het aansluiten. Gevolg: vrij baan naar de keeper en dus een doelpunt.

Verder slaat het nergens op dat we veruit de meeste kansen creëren maar niet scoren. Vrij baan naar de keeper en dus … geen doelpunt. Het slaat nergens op dat Wout Abbink met het hoofd scoort. Wout Abbink die slidings maakt. Dat we met Sjoerd, Joost, Zwarte Piet, Hans en Mirjam+1 meer publiek hadden dan in veel thuiswedstrijden. Dus slaat het nergens op dat we in 3/4e gedeelte van de wedstrijd veel beter zijn maar toch verliezen. En ‘Beide ploegen hielden elkaar aardig in balans’ slaat al helemaal nergens op!

Wat wel ergens op slaat is: ‘Wel de complimenten, niet de punten.’ Is het vriendelijk bedoelde: ‘Jullie verdienden te winnen’ en: ‘Jullie pakken de punten nog wel.’ Bedankt sportief Kesteren, maar de druiven zijn ondertussen ontzettend zuur. Het slaat dan ook nergens op dat we 11e staan. Met al die goede wedstrijden die we al speelden weet ik zeker dat de punten gaan komen. Volgende week zullen we in ons crematorium het vuur eens goed op stoken. Al lust ik Candia ook wel rauw!

7 reacties op “Het slaat helemaal nergens op!”

Neenee, heerlijk als iemand anders het wedstrijdverslag maakt. Ik bedoelde alleen dat ik niets had toe te voegen (behalve dan dat het eerste tegendoelpunt met de voet gemaakt werd…).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.