Categorieën
Uni VV 1

Dodewaard vergooit tegen UNI vv eerste zege

DODEWAARD – In de derde klasse A Oost zaterdag verloor het onderaanstaande Dodewaard met 2-4 van nummer voorlaatst UNI vv. De ploeg van trainer Anton Geurts leek op weg naar de eerste overwinning, want al in de eerste minuut scoorde Leon Derksen. Een kwartier later werd het door Twan van Soest zelfs 2-0.

Dodewaard had de wedstrijd onder controle, maar gooide zijn eigen ruiten in. Bij de rust stond het weer gelijk: 2-2. Twintig minuten voor het einde schoot Said Belhadj de bal na een hoekschop snoeihard achter zijn eigen doelman en luidde daarmee de negende nederlaag in. In de slotfase werd doelman Joeri Willemsen, die een prima wedstrijd keepte, nog eens gepasseerd: 2-4.

© Gelderlander 2011, op dit artikel rust copyright.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.