Categorieën
Uni VV 1

Candia’66 speelt op basis van eerste helft gelijk (Veenendaalsekrant.nl)

RHENEN – Na een betere periode in de competitie is het Candia’66 niet gelukt er een gevolg aan te geven. Tegen UniVV werd er, ,,op een sober complex”, zoals trainer Jan Westerhof het noemde, met 1-1 gelijk gespeeld. Vooral in de eerste helft werd er niet het niveau gehaald waar de trainer naar verlangd. ,,Nee, die was niet best. De beleving was er niet en ook gingen wij de duels veel te slap in.”

Opvallend was wel dat alle twee de doelpunten in de eerste helft vielen, al was daar wel het nodige geluk voor nodig. Na een foute terugspeel bal, van één van de verdedigers van UniVV, kon Hesam Dolatabadi zijn ploeg eenvoudig op voorsprong schieten.

Toch kon de ploeg uit Rhenen de voorsprong niet meenemen naar de tweede helft. ,,Vlak voor rust scoorde UniVV de gelijkmaker en daarna krijgen zij nog enkele goede mogelijkheden. Het is dat onze keeper zo goed bezig was, anders was de ruststand veel nadeliger geweest.”

De tweede helft was totaal anders, want nu kon Candia’66 opeens wel haar eigen spelletje spelen. Ondanks de kansen werd er niet meer gescoord. ,,Dat wij vandaag gelijk spelen, heeft met de eerste helft te maken. Daarin hebben wij het gewoon verknalt. De tweede helft herstellen wij het wel goed, maar het bleek niet genoeg te zijn voor de winst.”

Bron: Veenendaalse Krant

Één reactie op “Candia’66 speelt op basis van eerste helft gelijk (Veenendaalsekrant.nl)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.