Categorieën
Uni VV 1

Candia speelt gelijk

Geschreven door Theo Hoogendorp

zaterdag 19 november 2011

Tijdens de uitwedstrijd tegen Uni VV uit Nijmegen lukte het Candia’66 niet om de drie punten mee naar huis te nemen.
De openingsfase was voor Uni VV. Candia was niet scherp en moest alle zeilen bijzetten om niet op achterstand te komen. Toch was het Candia die op voorsprong kwam. Het was Hesam die op goed doorgaan de bal te pakken kreeg, zijn hoofd koel hield en de keeper van Uni VV passeerde. 0-1. Een mooie stand, maar niet van lange duur. De grasmat van Uni VV was moeilijk te bespelen. Het leek wel of alle rubberkorrels die in de omgeving van Nijmegen over waren op deze grasmat waren uitgestrooid. Van belang was het om op dit soort grasmatten de bal voor de stuit te hebben. Bij Candia was daar nog op gehamerd. Echter op een bepaald moment werd dit door Candia verzuimd, waardoor de bal weg stuiterde en bij de tegenstander terecht kwam. Deze aarzelde niet maar passeerde onze keeper. Na de 1-1 stand was het vooral Uni VV die de wedstrijd bepaalde. Het was aan onze keeper Marco van Binsbergen te danken dat de ruststand 1-1 bleef. Marco keepte een puike wedstrijd en hield zijn team in de wedstrijd.
Na een bakkie thee en een donderspeech in de kleedkamer kwam Candia als herboren het veld op. De tweede helft was het vooral Candia die de wedstrijd bepaalde. Het lukte alleen niet om het overwicht in doelpunten om te zetten. Zo kon het dan ook gebeuren dat de eindstand op 1-1 werd bepaald.

2 reacties op “Candia speelt gelijk”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.