Categorieƫn
Uni VV 1

Wie gaat er vanavond mee?

Ook zo genoten van de enorme topper NEC-NAC afgelopen vrijdag? Of ook zo gebaald dat je er niet bij was? Dan heb je vanavond een nieuwe kans. Vanavond is namelijk de avond van Vitesse-NAC, wedstrijd in de tweede ronde van het KNVB Bekertoernooi. Via mijn werk heb ik 3 of 4 GRATIS kaarten (afhankelijk van de vraag of mijn baas mee gaat) voor een businessbox van een bevriend bureau. 1 kaart voor mij en 2 of 3 voor jullie. De wedstrijd begint om 20.45 uur. Ik wil rond 19.30 uur de trein richting Arnhem pakken. Eerste komt, eerste maalt!

10 reacties op “Wie gaat er vanavond mee?”

@Pim: Prrrrima! We houden contact. De kans is aanwezig dat een collega zijn plek opeist, maar hij heeft te maken met een zwangere vrouw en bijbehorende kinken en kabels. I’ll keep you posted!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.