Categorie├źn
Uni VV 1

Lalalageld!

Lieve nog niet betaald hebbende studenten,

Ik weet het: het leven is duur, bier is belangrijk, vrouwen kosten handenvol geld en de stufi is nog niet binnen. Maar toch zullen jullie op korte termijn de contributie over moeten maken aan onze armlastige (‘nietige’?) club. Mocht het jullie (of jullie papa en mama) nog niet helemaal duidelijk zijn: jullie hoeven maar 100 eurootjes te betalen. Anders zullen we de grote hond van penningmeester Arie of voorzitter Klaassen op jullie af moeten sturen. En dat wil je natuurlijk niet.

Zit je even krap? Heb je behoefte aan een betalingsregeling? Of wil je uitstel van betaling? Bel of mail dan even met bestuursleden Bruno of Willem. Als je het lief vraagt, willen zij vast wel iets met je regelen.

Groetjes van jullie Leider Plus
(wie de hel heeft die titel in hemelsnaam verzonnen?)

2 reacties op “Lalalageld!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.