Categorieën
Uni VV 1

We zijn weer begonnen!

Drie maanden lang waren we ongeslagen. Oke, zonder een wedstrijd te spelen, maar toch. Drie maanden lang zonder dat zeurende mannetje in mijn hoofd die zich constant afvroeg wat ik beter had kunnen doen (of ben ik de enige die dat heeft?), zonder de pijn wanneer ik op maandag De Gelderlander opensloeg en opnieuw geconfronteerd werd met het verlies, zonder het teleurgestelde hoofd van mijn dame die bij thuiskomst alweer zag hoe laat het was…

Het seizoen is weer begonnen en wij weten weer hoe verliezen voelt: RUK. Voetbalveldenpartner FC Kunde was – vooral in de eerste helft van onze eerste oefenwedstrijd – een klasse beter dan wij en wist dat keihard uit te buiten. Na een 2-0 ruststand verloren we uiteindelijk met 4-0. Ruk! Tijd om nog harder te trainen, in de spiegel te kijken en ons voor te nemen er dit jaar alles aan te doen het aantal verliespartijen tot een minimum te beperken. Laat de smaak van een overwinning snel volgen!

PS: Ik heb – met mijn grote mond – via de sociale media al naar de jongens van FC Kunde geroepen dat we in de winterstop revanche willen. Dat jullie het even weten…

Één reactie op “We zijn weer begonnen!”

Het lag aan de bal!
Het lag aan het veld!
We misten onze trainer!
We misten Koen!

Genoeg slappe excuses, in de winterstop nemen we inderdaad revanche!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.