Categorie├źn
Uni VV 1

Tijd voor goede voornemens!

In mei 2009 stelden we -net na we gedregadeerd waren – doelen voor het voetbaljaar erop. Net voor de tweede nacompetitiewedstrijd tegen Zelos, ten koste van wie we uiteindelijk weer naar de derde klasse promoveerden, keken we terug op de gemaakte doelstellingen.

Een nieuw seizoen staat op het punt van beginnen. Tijd voor goede voornemens! Komende zaterdag zal iedereen gevraagd worden wat zijn goede voornemen voor het komende jaar is. Hoeveel doelpunten ga jij scoren? Hoeveel keer houd jij de nul? Of durf jij de ambitie uit te spreken speler van het jaar te worden? We gaan het meemaken…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.