Categorieën
Uni VV 1

Sc Woezik 1 – Uni vv 1 ( Beker )

Bekerwedstrijd Sc Woezik – Uni VV 16 augustus 2011

Onder prettige weersomstandigheden kon de wedstrijd van start gaan, daarnaast was er toch aardig wat publiek op de bekerwedstrijd afgekomen. Sc Woezik ging voortvarend van start en dat resulteerde al in de 7 minuut tot een reusachtige kans. Robin Aalbers kwam via de rechterkant goed en snel door en bediende de vrijstaande Mo Haddouti opmaat, maar deze verzuimde te scoren en joeg de bal hoog over. Maar ook Uni VV liet zich van de goede kant zien wat amper 7 minuten na de kans van Sc Woezik wist een speler behendig bij zijn tegenstander weg te draaien en verzond een strakke pass die op de lat uiteen spatte.Vlak voor rust was het weer Mo Haddouti die een prachtige kans kreeg om voor Sc Woezik de scoren te openen, weer werd een strakke pass , nu dwars door het midden verzonden, maar wederom kon hij zijn kans niet in een doelpunt omzetten. Sc Woezik speelde vaak in een te laag tempo, waardoor ze geheel onnodig kansen weggaven aan de tegenstander. Ook werden de actie te ver doorgevoerd en strande het geheel vaak, te vaak in schoonheid. Uiteindelijk gingen ze met een 0-0 stand rusten.

In de tweede helft had de trainer een aantal wissels en omzettingen gerealiseerd waardoor er aanzienlijk meer snelheid in het spel van Sc Woezik kwam, waarmee de tegenstander eigenlijk niet zo goed raad wist. Dit resulteerde al in 8ste minuut in de 1-0 voor Sc Woezik. Nu was het Mo Haddouti die zijn tegenstander liet staan en Robin Aalbers de kans gaf snoeihard in te schieten. Nog geen 5 minuten na deze actie ontstond er een prachtige combinatie opgezet via Ruben van Sonsbeek waarbij de bal de lat toucheerde. De trein ging vervolgens lopen en een voorzet van Bram van Summeren kwam op het hoofd van Mitchell Janssen, deze ronde keurig af maar helaas in buitenspel positie, zodat het 1-0 bleef. Maar SC. Woezik had de smaak en het tempo te pakken, slecht enkele minuten na de afgekeurde goal was het Mo Haddouti die ze man wederom liet staan en vervolgens Bram van Summeren op maat bediende, Bram wilde vervolgens wegdraaien bij zijn tegenstander maar werd binnen de 16 onreglementair neergelegd. Een penalty was het gevolg, die door Bram subliem werd in geschoten en zo de 2-0 liet noteren.

Er volgde voor Sc Woezik nog verschillende kansen, zelf een niet te missen kans door Mitchell Jansen die vakkundig om zeep werd geholpen. Je zou zeggen deed Uni VV niets terug, jawel de eerste helft ging het nog aardig omdat Sc Woezik ze liet voetballen, maar in de tweede helft moesten zij zich vooral bezig houden met verdedigen en kwamen ze niet verder dan in 30ste minuut met een zondagsschot op de lat. Sc Woezik bleef de bovenliggende partij en bleef naar hartelust combineren. Mo wist nog eenmaal te scoren, maar moest hiervoor wel een overtreding maken, derhalve werd het doelpunt afgekeurd. Zijn revanche kwam dan toch in de 37ste minuut Robin Aalbers liet zijn directe tegenstander andermaal staan en bediende Mo op maat die eenvoudig de 3-0 en tevens eindstand wist te scoren. Een wedstrijd met twee gezichten maar met een uitstekend eindresultaat.

Bron: www.scwoezik.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.