Categorie├źn
Uni VV 1

Oene uit, 12:15 aanwezig

Morgen vertrekken we om 12:15 vanaf het USC voor de oefenwedstrijd in Oene.
Het adres is Deventerweg 2, de route vind je hier.

7 reacties op “Oene uit, 12:15 aanwezig”

Als we naar de oma van Ap gaan, doe ik morgen mee. En anders trouwens ook. Met blauwe linkerkant, of zonder. Ik denk met. Alles om trainer Pim een fijn weerzien met zijn oude club te bezorgen. Zou toch gek zijn als hij zou moeten keepen…

Mijn berekening: We zijn met 15. Peter, Koen en Bert gaan rechtstreeks. Wout en Merijn rijden heen maar gaan niet terug. Dan moeten er 10 weer naar Nijmegen. Ik rijd Merijns bus weer terug. Als er daar 6 in passen en 4 bij Gerben die ook rijdt dan zou het net passen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.