Categorieën
Uni VV 1

SKV volop in de race om nacompetitie (hoogenlaag.nl)

WAGENINGEN – De goede reeks van de afgelopen weken, heeft SKV geen windeieren gelegd. Het elftal van trainer Dennis Koorn won vanmiddag opnieuw (2-3) en staat met nog tweede duels op een vierde plek, die zeer waarschijnlijk goed is voor nacompetitievoetbal. ,,We hebben het ons vandaag erg moeilijk gemaakt, maar uiteindelijk hebben we toch de drie punten gepakt”, blikt Koorn met gemengde gevoelens terug. ,,Al met al drie belangrijke punten en goed kansen op de nacompetitie.”

Halverwege leek de wedstrijd tegen UNI vv al gespeeld toen er een comfortabele 0-2 ruststand op het scorebord stond, maar de Wageningers maakten het zich in de tweede helft goed lastig. ,,Ik heb meerdere leermomenten voorbij zien komen”, analyseert Koorn na afloop. Binnen twintig minuten hadden Matthijs van Asselt en Tijmen van Oostenbrugge de gasten al op een 0-2 voorsprong gebracht.

Na rust zakte SKV te ver in en stond het verdedigend niet goed. Dit gaf UNI VV de mogelijkheid om gevaarlijker te worden en in 60e minuut werd een defensieve fout afgestraft: 1-2. In de blessuretijd kon de thuisploeg zelfs nog op gelijke hoogte komen. Het was aan Ruben Rip te danken dat de Wageningers geen averij opliepen in Nijmegen. Uit een corner van Matthijs van Asselt volleerde de aanvaller de bal onderkant lat in het doel.

Het wordt razend spannend voor SKV in de laatste twee wedstrijden. Het staat zelf op een vierde plek met drie punten achterstand op zowel de nummer twee ESA als de nummer drie Excelsior Zetten, maar het heeft tegelijkertijd de hete adem van FC Lienden in de nek dat ook weer op drie punten volgt. Ook de tweede periode is nog haalbaar. Lunteren staat weliswaar met 18 punten bovenaan, maar is al kampioen en pakte eerder al de eerste periodetitel. Daarna volgt ESA op 16 punten, direct gevolgd door SKV met 15 punten.

De uitwedstrijd tegen Lunteren volgende week en de thuiswedstrijd tegen FC Lienden moeten gaan uitmaken of er nog een toetje komt voor het elftal van Dennis Koorn.

Bron: hoogenlaag.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.