Categorieƫn
Uni VV 1

Word vriend van UNIvv!

Een eigen voetbalplaatje op www.vriendenvanunivv.nl, wie wil dat nou niet? Het antwoord: niemand wil dat niet. En aangezien dat een dubbele ontkenning is, wat vaak voor onduidelijkheid zorgt – net als lange zinnen of zinnen waarbij opeens woorden tussen gedachtestreepjes staan – zal ik voor de duidelijkheid die dubbele ontkenning uit de vorige zin halen: iedereen wil een een UNIvv-voetbalplaatje! Zaak is alleen om iedereen te wijzen op de mogelijkheid om vage kennis, goede vriend of homeboy (of -girl) van UNIvv te worden. En daar hebben we jou bij nodig!

Wat kun jij doen?
– Je kunt zelf vage kennis, goede vriend of homeboy van UNIvv worden. Dat doe je hierrrr. Bestuursleden mogen (moeten?) het goede voorbeeld geven…
– Je kunt al je kennissen, collega’s, vrienden, familie, partners mailen (bellen/faxen/pingen) en hen uitnodigen (dwingen?) om vage kennis, goede vriend of homeboy van UNIvv te worden.
– Je kunt www.vriendenvanunivv.nl liken, zodat dat direct op jouw Facebookpagina wordt weergegeven. Ook kun je via de website twitteren over ons initiatief.
– Je kunt een vriendschap met UNIvv cadeau doen. Idee van Joost en Dirk: mensen die dat cadeautje niet accepteren kunnen zich voor 250 euro ontvrienden.

Maar Joris, heb je dan misschien een tekstje voor, dat ik kan kopiƫren en plakken, zodat ik zelf helemaal niets meer hoef te doen?
Maar natuurlijk, jongens…

Beste vage kennissen, goede vrienden en homeboys en -girls,

Altijd al een eigen voetbalplaatje gewild? Dit is je kans! Door vage kennis, goede vriend of homeboy (of -girl) van UNIvv te worden, steun je niet alleen mijn voetbalclub, maar krijg je daar ook nog eens een eigen voetbalplaatje voor terug. Dus volg het goede voorbeeld van Roman Abramovich en Marcel Boekhoorn en word vriend van UNIvv! Of geef een vriendschap met UNIvv cadeau. Meer weten? Kijk op www.vriendenvanunivv.nl. Direct vriend worden? Ga dan naar het formulier.

Groet!

PS: Degenen die de meeste vrienden van UNIvv aandraagt, ontvangt tijdens de seizoensevaluatie een mooie attentie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.