Categorieën
Uni VV 1

ESA uit

Zaterdag spelen we om 15:00 bij ESA in Rijkerswoerd.
Het adres is De Pas 44. Zie hier een routebeschrijving.

We verzamelen in het Sportcafe om 13:00.
Vlammen!

Één reactie op “ESA uit”

Voorbeschouwing op Esa1.nl, waarbij ik me graag aansluit bij de laatste alinea (!):

“Zaterdagmiddag 19 februari speelt ESA 1 om 15.00 uur de thuiswedstrijd tegen het Nijmeegse UNI VV. ESA 1 speelde op 18 september 2010 ook al in competitieverband tegen UNI VV, de ‘heenwedstrijd’ tegen UNI VV ging met 2-1 verloren (doelpunt van Vijay Ramsoedh).

UNI VV

UNI VV staat momenteel op de 4de plaats met 20 punten uit 12 wedstrijden, van deze wedstrijden werden er 6 gewonnen, 2 gelijkgespeeld en werd er 4 keer verloren. UNI VV scoorde in seizoen 2010/2011 tot nu toe 20 maal en moest zelf 18 keer vissen. Met 3 doelpunten zijn Jaap Rohof & Marienjo Floors gedeeltelijk topscorer.

Na de winterstop heeft de ploeg van trainer Pim Geerling twee wedstrijden gespeeld, tegen hekkensluiter Alverna werd met 2-0 gewonnen en vorige week werd voor de tweede maal dit seizoen verloren van ‘buurman’ Brakkenstein: 1-0.

ESA 1

ESA 1 gaat qua resultaten in de competitie vrij gelijk op met UNI VV, ESA 1 behaalde ook 20 punten maar had daar 11 wedstrijden voor nodig, ESA 1 scoorde ook iets vaker (32) en kreeg er iets minder tegen dan de Nijmegenaren (15). Met deze 15 tegendoelpunten is ESA samen met SDS’55 en Excelsior Zetten de minst gepasseerde ploeg van de 3de klasse A.

Op 5 februari wist ESA 1 op bezoek bij Excelsior Zetten onder zeer slechte omstandigheden met 0-2 te winnen, doelpunten in deze wedstrijd werden gemaakt door Ali Edan & Mauro Slutter. Deze twee spelers zijn ook gelijk de topscorers van ESA 1 Ali Edan wist dit seizoen al 9 keer het net te laten bollen en Mauro Slutter was reeds 6 maal doeltreffend in de competitie.

De wedstrijd ESA 1 – UNI VV 1 heeft alles in zich om een mooie wedstrijd te worden, UNI VV zal zich willen herstellen van de zeperd tegen Brakkenstein van vorige week en ESA 1 moet zich revancheren voor de verloren wedstrijd op bezoek bij UNI VV. Beide ploegen zullen vol voor de winst gaan om zo aansluiting te houden bij de bovenste plaatsen in de 3de klasse A.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.