Categorieën
Uni VV 1

ESA profiteert optimaal van fouten UNI vv (Gelderlander)

ARNHEM – ESA heeft in de derde klasse A op eigen veld met maarliefst 7-2 gewonnen van UNI vv. De Arnhemmers, derde in de stand, verloren eerder dit seizoen nog van de nummer vier met 4-0 en hadden dus nog wat recht te zetten.

Zonder zelf goed te voetballen nam ESA al in de eerste helft een comfortabele 5-1 voorsprong. Het was met name te danken aan de gasten dat ESA de wedstrijd al in de eerste helft besliste. Bij vier van de vijf doelpunten ging zowel de verdediging als de doelman twee keer in de fout. ESA profiteerde wel optimaal van de geboden kansen en nam derhalve verdiend een voorsprong.

In de tweede helft liep ESA verder uit naar een 7-1 voorsprong mede door een benutte strafschop van ESA-doelman Rene Ultzen. Het slotakkoord was voor de gasten uit Nijmegen. Ali Edan, Mauro Slütter (beiden tweemaal), Mitch Legerstee, Thom Mutgeert en Rene Ultzen maakten de doelpunten voor de Arnhemmers, Bruyn van de Laar scoorde twee keer voor de gasten.

http://www.gelderlander.nl/sport/voetbalarnhem/8186369/ESA-profiteert-optimaal-van-fouten-UNI-vv.ece

Één reactie op “ESA profiteert optimaal van fouten UNI vv (Gelderlander)”

Sodeju. Lang geleden dat ik me na een wedstrijd (en de dagen erna) zo beroerd heb gevoeld. Om met Koen te spreken: ‘Ik heb nog steeds een zere bek.’ Reden te meer om komende zaterdag de neerwaartse spiraal om te buigen.

Bij de weg: ‘Bruyn’. Leuke jongensnaam. Niet waar, Beukie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.