Categorieën
Uni VV 1

Give it up for Sjoerd!

Het is goed dat het morgen maandag is en geen vrijdag. Morgen – maandag 13 (!) december – wordt onze Sjoerd namelijk aan zijn kruisband geopereerd. Heb geen idee hoe laat hij onder het mes moet (onze mobiele held lijkt zijn koelkast kwijt te zijn…), maar het is nog niet te laat om hem vanaf deze plek sterkte te wensen!

Hup Sjoerd! En hup dokter Tony van 10en!

Bij de weg 1: Omdat Sjoerd niet zo heel erg vaak op internet te vinden is, zal ik de reacties printen en bij hem ind e brieenbus gooien…
Bij de weg 2: Reageer! Want dan maak JIJ kans om de 5000e UNIvv1-reaguurder te worden! Prrrrrrijzen!

11 reacties op “Give it up for Sjoerd!”

Sjoerdje! Succes jongen. Met de pilletjes, de injecties, met het ziekenhuiseten en bovenal met de zustertjes. Oh nee, bovenal met het revalidatietraject!! Het is geen kort traject, maar wel één met vaak t gevoel van voldoening! Geniet van elk stappie vooruit opdat je snel weer je en het doel* bereikt. Knallen!
Groet, Bram.

*Hupsen op LL natuurlijk

Go Sjoerd!
Leuk hoor, dat snookeren en Lowlands, maar je revalideert natuurlijk maar voor 1 ding…..

…het weekendje weg!

Dus doe de komende tijd keihard rustig aan en zorg daarna dat je zo snel mogelijk weer fit bent. Succes!

Sjoerd, veel sterkte! Vergeet niet een kruisje op je rechterbeen te zetten, of was het links, of nee, toch rechts. Geniet van de drowsiness van de lekkere morfine die je in een heerlijk roesje houden na de operatie. Zorg daarna dat je snel ter been/kruk bent, zodat je niet in de 4-persoonskamer in je bed op een potje moet schijten, is ook niet zo prettig voor je kamergenoten. En inderdaad, er is veel om naar toe te leven, zoals ’n stapavondje met de drie, weekendje-weg-strandvoetbal, een transfer naar een nieuwe club (?), een nieuw seizoen startend op dag 4 van Lowlands, ’n in-de-laatste-minuut-pass tegen SDS, en nog veel meer. Ik zal over een dag of twee een Klaassen spoedcursus knie-op-de-kruk-houding-in-de-kroeg komen geven. Tot snel!

Sjoerd,

Ik neem aan dat Tony z’n uiterste best doen om weer een rood-zwarte knie weer actief te krijgen!
Volgens mij is zwemmen heel goed voor de revalisatie. Laat weten als je om vrijdag met Noah en mij mee wil!

Komaaaaaan!

hey mannen bedankt voor de mooie reacties! Als er nog iemand op bezoek wil komen vergeet niet een blok hout mee te nemen. Zelfs een dronken hells angel zaagt niet zo als het lieve oude vrouwtje dat tegenover me ligt. Kolere…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.