Categorie├źn
Uni VV 1

14 december: voetbal kieken of keihard lachen? (deel 2…)

Zie het bericht hieronder, verander ’30 november’ in ‘dinsdag 14 december’ en het bericht is weer actueel. Wie gaat er mee?

Je kunt maar beter snel uit de bekercompetitie geknikkerd worden, want voordat je het weet moet je het opnemen tegen het altijd lastige Achilles uit Groesbeek (dat vorige week bijvoorbeeld nog met 5-3 van Heracles won)… En dat is precies wat UNIvv’s trouwe supporter Peter Nusselder overkwam. Dinsdag 30 november moet hij het met zijn Gendringen om 20 uur opnemen tegen Achilles ’29.

Zijn eigen woorden: ‘Voor de liefhebbers/voor wie eens wil lachen: 30 november is sportpark De Heikant the place to be!’ Omdat Snus al zo vaak bij ons in de kou heeft staan kijken, ben ik erbij. Wie gaat ermee?

3 reacties op “14 december: voetbal kieken of keihard lachen? (deel 2…)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.