Categorie├źn
Uni VV 1

Back to back, back to reality

Update:
Wout, Luuk, Joris, Willem, Gerben: helden! Dank jullie wel jongens. En Jorrie bedankt voor de stoelen en Wouter voor het bankje. Het is alsof ze gemaakt zijn voor mijn souterain! Housewarming volgt als ik met mijn knie weer kratten bier kan tillen. Operatie is maandag! Nog twee dagen tot de kerstvakantie dus….

8 reacties op “Back to back, back to reality”

Ben een paar uurtjes niet online dus als je vanavond tijd hebt sms me even op 06 4842 1148. Heb wel een back up maar dat is een vrouw en om daar wasmachines mee te tillen is misschien niet zo’n goed idee. Kusjes

kom je vanavond helpen. heb eerst nog wel kraamvisite van collega, maar daarna ruim de tijd (en auto ter beschikking). laat even weten hoe laat ik waar wordt verwacht.

Doed. Aangezien de Snus niet hoeft te ballen, ben ik ook gewoon thuis. Kan dus ook gewoon helpen.

Bij de weg: het is toch ‘Back to LIFE, back to reality’?

Kom ook wel twee handjes helpen Sjoerd, zeker als de back-ups ook komen :-). Vanavond heb je voldoende hulp zo te lezen, (maar bel gerust als je me nodig hebt!) dus zaterdag doen? En Joris: Thanx voor deze heerlijke flash-back, hij schalt hier door d’n Organon gangen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.