Categorie├źn
Uni VV 1

UNIvv te sterk voor zaterdagteam Lienden (Gelderlander)

UNIvv – FC Lienden 2-1

UNIvv probeerde met voetballende acties strijd te leveren, maar reikte niet tot grote hoogte. Pas diep in de tweede helft viel de 1-0. Bruno van de Laar benutte een penalty, na een fout op Jaap Rohof. Vijf minuten voor tijd kwam Rohof na een tegenstoot door de as vrij voor doel: 2-0. De tegentreffer viel in blessuretijd uit een hoekschop.

En uit de Stad Tiel

Lienden zaterdag delft het onderspit
maandag 15 november 2010 10:27
LIENDEN – De zaterdagvoetballers van FC Lienden hielden aan de uitwedstrijd tegen UNI vv niets over. De Nijmegenaren benutten de weinige kansen het beste en wonnen met 2-1.

Daarmee kreeg de ploeg van trainer Jacob van Zanten duidelijk te weinig. Vooral in de tweede helft was FC Lienden onder inspiratie van de uitstekend op dreef zijnde Mateo Tromp, die met zijn snelle rushes langs de lij een voortdurend gevaar was voor de verdediging, de bovenliggende partij. Maar er zijn van die dagen dat de bal er gewoon niet in wilde en zaterdag was zo’n dag. Bovendien had FC Lienden personele problemen. Rik en Alex Timmer waren een weekend weg. Ook spits Mohamed Echahbouni was niet wedstrijdfit en begon op de bank.

In de tweede helft maakte FC Lienden jacht op de openingstreffer. De ballen gingen echter steeds net langs de verkeerde kant van de paal. UNI vv had meer geluk, want de thuisclub kreeg een kwartier voor tijd een strafschop na een lichte duw van Dennis de Kok. De strafschop werd benut. Twee minuten voor tijd werd het zelfs nog 2-0 toen Tristan van Toorn de bal tegen een tegenstander opschoot. Het slotoffensief van FC Lienden leverde slechts een doelpunt op. Rens Bronk kopte uit een hoekschop raak: 2-1.

6 reacties op “UNIvv te sterk voor zaterdagteam Lienden (Gelderlander)”

Het grappige is dat we volgens de berichtjes in de lokale krantjes eigenlijk altijd onverdiend winnen, oftewel, de tegenstander krijgt te weinig….

De strekking is van mij, de credits voor de formulering mogen naar meneer Gelderlander, Bruno! En Wout, volgens mij heeft onze professioneel verworven underdogpositie ons nog geen windeieren gelegd! Of had ik moeten zeggen dat we dik en dik verdiend gewonnen hebben?

En wat bedoelen ze met ’tegen een tegenstander opschoot’. Naar mijn weten was het een vloeiende assist met mijn rechterheup….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.