Categorieƫn
Uni VV 1

Ook UNIvv krijgt Lunteren niet van de troon (Gelderlander)

NIJMEGEN – UNIvv verloor met 3-1 bij Lunteren en zag het gat naar de koploper groeien tot acht punten. Lunteren heeft eigenlijk alleen nog concurrentie van SDS ’55 dat op vier punten staat mey een een duel meer gespeeld.

Lunteren – UNIvv 3-1
De thuisclub startte erg sterk. Het regende corners op het UNI-doel. Keeper Joris van Meel stopte knap een strafschop. Daarna nam de druk gestaag af en ontstond evenwicht. Direct na rust zette Marienjo Floors UNI na een tegenstoot op 0-1. Het spel lag een een tijdje stil: Lunteren ging in discussie met de scheidsrechter. Het leidde halverwege tot de ommekeer. De 19-jarige spits Rick Degenaar velde binnen tien minuten met een hattrick het vonnis over UNI. Trainer Pim Geerling: ‘De koploper had meer kwaliteit in het veld. Na de gelijkmaker hielden wij open huis in onze poging het scoreverloop om te buigen.’

2 reacties op “Ook UNIvv krijgt Lunteren niet van de troon (Gelderlander)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.