Categorieën
Uni VV 1

Uni verliest twee punten bij Alverna!

Het eerste puntje is binnen maar echt blij kunnen we er niet mee zijn, dit omdat er veel meer ingezeten had.
Tijdens de bespreking was afgesproken dat we zouden proberen vroeg druk te zetten op Alverna en eigenlijk lukte dat de eerste 5 a 10 minuten prima, de goed spelende MMfloors wist twee keer zijn man uit te spelen en een aardige voorzet af te leveren waar eigenlijk te weinig mee gedaan werd. Nadat Koen even het veld moest verlaten om zich een paar watten in zijn bloedende neus te laten stoppen ging het helemaal mis bij Uni, terwijl Koen weer terugkwam het veld in was de organisatie bij Uni even zoek en wist Alverna veel te makkelijk te scoren door een bal die bij de eerste paal werd doorgekopt en bij de tweede paal vrij kon worden binnen gekopt. Een duidelijke domper voor Uni . De twintig minuten na het doelpunt waren duidelijk voor Alverna en we waren echt even de weg kwijt, men begon te schreeuwen op elkaar en de tegenstander die slim bleef voetballen deden er alles aan uit te wedstrijd te houden. Ze lagen bij elk tikje of struikelpartij en ze lieten de verzorger overuren maken. In deze periode maakte Alverna ook hun tweede doelpunt. Een weergaloze actie van de linksbuiten van Alverna, deze glipte langs onze toch zeer sterke verdediger Sjoerd en scoorde vervolgens met een mooie trap de twee-nul voor Alverna binnen.
Het leek wel of Uni wakker werd en heel snel na de 2-0 wist de actieve en sterk spelende Gerben het net te vinden na weer een goede actie en voorzet van Marienjo. Een heel belangrijke treffer en Uni voelde dat ze gewoon beter waren dan Alverna als ze maar alles gaven en niet teveel lopen te foeteren.
Na de rust werd de gedrevenheid van het einde van de eerste helft voortgezet en Alverna had werkelijk geen enkele inbreng meer, het was eenrichtingsverkeer naar het doel van Alverna. Kansjes kwamen er maar toch duurde het nog even voordat de gelijkmaker viel, het mislukt schot van Bruno werd verkeerd verwerkt door de keeper van Alverna en Bertje Bertje was er als de kippen bij dit buitenkansje te pakken en de gelijkmaker binnen te tikken.
De laatste twintig minuten was het voor Alverna “met de kont tegen een doornen haag” zoals good old Rinus zou zeggen. Ze werden steeds verder teruggedrukt en er waren vele gekke Scrimmageges op de doellijn, schoten op de paal of net langs en zelfs een echte omhaal van Hans die de lat raakte. Alverna wist met veel geluk en hun laatste krachten hun doel verder schoon te houden zodat de wedstrijd eindigde in 2-2.
Jammer van de twee verloren punten maar er zijn genoeg aanknopingspunten voor de volgende wedstrijd.

4 reacties op “Uni verliest twee punten bij Alverna!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.