Categorie├źn
Uni VV 1

De vooruitziende blik van Merijn al-Melvin

Daags na de wedstrijd van vorige week kreeg ik bericht van Merijn al-Melvin vanuit Sudan.

‘Wie geht’s? Ik heb gezien dat de resultaten nog wat te wensen overlaten, al is gelijk tegen Alverna niet slecht. Vorig jaar ging de eerste competitiehelft ook niet bepaald vlekkeloos, dus ik vertrouw er wel op dat er betere tijden gaan komen.’

En die betere tijden kwamen! Hopelijk blijven ze voorlopig hangen… Met Melvin of Arabia gaat het verder prima:

‘Hier in Khartoum kom ik weinig tot lichamelijke inspanning. Het is ongeveer constant 35 graden (mild voor hier) dus al te veel activiteiten onderneem ik niet. Ik wacht nog op een reisvergunning, nadat mijn universititeits-affiliatie, politieregistratie en verblijfsvergunning al drie weken wachttijd hebben gekost. Ik kan niet wachten tot ik naar het oosten van het land kan reizen om mijn onderzoek te starte, kameel te leren rijden en het betere nomadenleven te gaan leven… Ik heb mijn Sudanese vriend wel gevonden en woon vorstelijk in een buitenwijk van Khartoum op de tweede verdieping.’

Wij wachten met spanning op je avonturen! Succes, Indy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.