Categorieƫn
Uni VV 1

Jetzt geht’s los!

It giet oan. Na anderhalve maand van plannen, tekenen, twijfelen, kiezen, praten, zoeken, lezen, dromen en vrezen is het nu zover. We gaan beginnen! Dinsdag krijgen we officieel de sleutel van ons krotje alias toekomstige paleisje. Tijd voor fase 1: sjouwen, slopen, brikken en breken. Met als doel: een leeg huis van waaruit we weer kunnen bouwen.

Zo moeten we de inboedel voor vrijdagochtend uit ons huis zien te krijgen, zodat meneer Rentokil ervoor kan zorgen dat Harry de Houtworm (Joris, 2010) niet meer in ons huis te vinden is. Wanneer dat achter de rug is, kunnen we echt aan de slag: met pijn in het hart gaan we het bloemetjesbehang eraf stomen en de oude tegeltjes en de nostalgische, maar verder onpraktische, keuken eruit slopen.

We hebben in deze eerste week de sterke mannen en vrouwen nodig. Woensdagavond om vloerbedekking af te krabben, donderdagavond om mee te sjouwen, en in het weekend om mee te stomen en te slopen. Zin en tijd? Reageer dan op dit blogje of mail/bel of sms ons!

12 reacties op “Jetzt geht’s los!”

Donderdagavond zitten alle sterke mannen bij de Beukie BBQ Mies…

Ik ga proberen woensdagavond te komen helpen, de andere dagen gaan helaas niet lukken

Hihaaaaa! Da’s dus ideaal. De Beukie woont namelijk vlakbij ons nieuwe huisje. En aangezien vrijdagochtend al ons (veel te zware) meubilair dat we bij ons huis hebben gekregen buiten moet staan omdat Rentokil ons huis dan vol met gif gaat spuiten, zou het enorm fijn zijn als enkele gasten ons even mee helpen sjouwen! Kan ik ook gewoon mee naar de DvP140!

donderdag wil ik dan wel even helpen sjouwen. Vanaf hoe laat zijn we welkom?
Van het weekend kan ik ook nog wel een paar uurtjes vrij maken. Wanneer komt het handigste uit?
Woensdag gaat helaas niet lukken.

Groetjes, Jes

Donderdag ‘UNIvv sjouwt de kiet van Joris en Mies leeg-dag!’ Ik vind het mooi… Uurtje of 18? Bij Beukie zijn we namelijk vanaf 18.30 uur welkom.

Jongens… Niet zo enthousiast. Ik ben de komende twee maanden nog wel aan het klussen, dus doe vooral rustig aan! Ga namelijk nog wel vaker een beroep op jullie doen. šŸ˜‰

Joris, donderdag kom ik na mijn gedane arbeit zo snel mogelijk richting het fanmeel-sjouw-circus! Ik ben vooral goed in het naar buiten tillen van accessoires!

Hi Joris, ben er woensdag niet bij ivm zaalvoetbal toernooi. Je mag de klusvoucher op een later moment nog ‘ns bij me inleveren. Gegroet, Willem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.