Categorieën
Uni VV 1

BBQ en speler van het jaar!

Heren,

Promotie naar de derde klasse het doel is bereikt!
Dan valt er in dit seizoen eigenlijk nog maar 1 prijs te verdelen en dat is de “Hans Alkemade” bokaal voor de speler van het jaar.

Joris van Meel, Rutger Hooghoed, Huub Meijerink, Joost Timpers, Bas Boonen, Sjoerd Reutelingsperger en Wouter de Beukelaer. Allemaal spelers die al een keer de eer hebben gehad deze prijs in ontvangst te nemen. En wie is de volgende in dit rijtje?

Je mag 3 spelers nomineren (plaats 1, 2 en 3) die dit seizoen van volgens jou van grote waarde zijn geweest binnen het Univv team. Het zou mooi zijn als je je keuze toelicht.

Zoals gewoonlijk wordt de beker uitgereikt bij de afsluitende BBQ aan het einde van het seizoen. Mijn voorstel is dit op donderdag 3 juni te gaan doen in ons achtertuintje.

Mail je keuze zo snel mogelijk naar wdebeuk ad gmail dot com !!!!

4 reacties op “BBQ en speler van het jaar!”

Ik heb 3 juni al andere verplichtigen, maar zal mijn top 3 (gebaseerd op 2 wedstrijden en eventuele steekpenningen…) nog doorgeven.

Zo. Ik heb mijn punten uitgedeeld en naar de Beukie opgestuurd. Ik kan dus niet meer omgekocht worden. Denk er wel over na om nog campagne te gaan voeren voor mijn nummer 1. Wat een held: 41 jaar en nog steeds zo goed…

Ah men, ik ga dan voor mijn werk dineren in Den Haag. Dat kan ik niet afzeggen. Misschien dat ik laat op de avond kan langskomen. Balen man!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.