Categorieën
Uni VV 1

Uni VV wint van Krayenhoff

Voor het eerst sinds heel lange tijd moesten we weer eens aantreden op gras, alhoewel, eigenlijk was ’t een zandvlakte met wat grassprieten ertussen. Uni VV ging voortvarend van start waarbij het al snel kansen creeerden. Het duurde dan ook niet lang voordat Willem de 0-1 maakte. Vervolgens werden er nog wat kansen gemist voordat Hans uit een corner, nadat de bal al diverse tegenstanders had geraakt, de 0-2 binnen kon koppen. Uni VV dacht al op rozen te zitten, maar uit een corner maakte Krayenhoff de aansluitingstreffer. Joris redde eerst nog goed, maar was daarna kansloos. Na rust maakte Marienjo uit de draai 1-3 en leek de wedstrijd beslist. Niet veel later maakte Krayenhoff echter na een knappe aanval de 2-3 en kort erna zeilde een vrije trap zomaar over Joris “2 ibuutjes” van Meel heen het doel in. Er was dus nog werk aan de winkel. Supersub cq targetman Jaap Rohof viel in en zorgde direct voor gevaar. Het duurde dan ook niet lang tot hij uit een dieptepass keurig de 3-4 aantekende. Uit een corner van Wout kopte Hans ook nog de 3-5 binnen. De punten zijn na deze zeer sportieve wedstrijd derhalve weer binnen en de 2e periode komt steeds dichterbij.

Nog even een tip voor de overigens zeer goed leidende scheidsrechter (mocht ie meelezen).
Uit het KNVB reglement:

Een speler wordt niet voor zijn buitenspelpositie bestraft indien hij de bal recht- streeks ontvangt uit:
• een doelschop;
• een inworp;
• een hoekschop.

7 reacties op “Uni VV wint van Krayenhoff”

Nee, dank je. Ik ben gestopt met drugs. Zaterdag neem ik gewoon weer een banaan (waar Wout en Bert dan waarschijnlijk weer de helft vanaf jatten, maar dat terzijde).

goed meegedacht snuss……al kun je de bal bij een corner ook zo in het halve circeltje leggen dat je wel degelijk buitenspel kunt staan als speler….in theorie….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.