Categorieën
Uni VV 1

Hier ben ik eindelijk

’tsup guys,

Het wordt nu toch echt tijd dat ik jullie ook laat weten hoe het er hier aan toe gaat. Als er zelfs foto’s van mij gepost worden zonder auteursrecht, weet ik hoe laat het is.

Ik moet eerlijk zijn dat er in de eerste maand nog niet heel veel spectaculairs gebeurt is. Het heeft hier de hele maand februari gesneeuwd en daar wordt je niet blij van. Het was namelijk vrijwel onmogelijk om van de campus af te komen en ik heb dus ook nog niet heel veel van Amerika gezien. Ik denk echter wel dat mijn ervaringen met de studenten hier een goede afspiegeling is van de gemiddelde situatie.

75% van de mannen is hier drie keer zo breed als mij en iedereen hangt hier dan ook dagelijks in de sportschool. Nou weet ik dat ik niet de breedste ben, maar het lijkt echt alsof iedereen aan de steroïden is. Daarnaast zijn ze ook niet echt van de uiterlijke verzorging hier en van gel hebben ze nog nooit gehoord. De dames zijn daarentegen precies zoals je ze verwacht. Combineer American Pie met Girls Gone Wild en voila. Ze schijnen hier vooral geïnteresseerd te zijn in Europese jongens en daar maak ik dan ook gretig gebruik van 😛

Zoals verwacht, is studeren niet echt iets waar ik me hier veel mee bezig houd. Dus daar zal ik jullie dan ook niet mee vervelen. Het voetbal is vanwege het weer nog niet begonnen en daar baal ik wel een beetje van. Ik heb echter gezien dat jullie weer op de goede weg zijn, dus ga zo door.

Als laatst heb ik niet zo goed nieuws. Ik ben namelijk bang dat ik niet mee kan met het weekendje weg. Het is namelijk zo dat het Odysseus toernooi (sommige hebben mij daar al wel eens over horen praten) hetzelfde weekend is. Ik doe hier altijd met mijn vriendengroep aan mee en dat is iets wat eigenlijk als het hele jaar vast staat. Wel heel kut. Daarnaast was ook Lowlands al uitverkocht voordat ik doorhad dat de verkoop was begonnen. Dubbel zo kut.

Maar ja. Ik moet niet klagen, mijn leven is één groot feest.

Luuk

2 reacties op “Hier ben ik eindelijk”

Goed bezig Lukie!
Blijf vooral gebruik maken van die Amerikaanse dames die vooral op smalgeschouwderde Europese kereltjes vallen……

En ’n beetje mee in dat eetpatroon van die US mannen zodat je volgend seizoen mede ’n degelijk block op het middenveld kunt vormen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.