Categorieƫn
Uni VV 1

We zijn op de helft…

Elf wedstrijden gespeeld, zeven maal gewonnen, twee keer gelijk (tegen WVW en Brakkenstein) en twee keer verloren (tegen Treffers en Alverna). Derde. Acht punten achter op Alverna en vijf op Treffers. Veertig doelpunten voor en zes tegen.

Is dat goed? Mwa. Is dat slecht? Nee, ook zeker niet. Feit is dat we nog alle kans maken om aan het eind van het jaar te promoveren. Ja, we kunnen nog kampioen worden (gewoon alles winnen en hopen op een wonder), en ja, we kunnen nog een periode pakken en door middel van die verrekte na-competitie promoveren. We hebben immers nog wat goed te maken. Ik heb er nu al zin in! šŸ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.