Categorieën
Uni VV 1

UNIvv1 verliest weer eens een keertje…

Het zal een maand of vijf geleden zijn dat het scorebord na negentig minuten een stand aangaf die in het voordeel van de tegenstander was. Die tegenstander heette toen Zwolsche Boys, dat de ondergang van de roodzwarte brigade inluidde. Afgelopen zaterdag was het De Treffers dat ervoor zorgde dat UNIvv1 met nul punten naar huis ging.

UNIvv begon de belangrijke wedstrijd tegen de nummer drie op de ranglijst strijdvaardig. De handige voetballertjes uit Groesbeek kregen weinig ruimte, en dus weinig kansen. Omdat ook de verdediging van De Treffers weinig ruimte weggaf, werd het voor de toeschouwers geen mooie wedstrijd, maar wel een échte wedstrijd. Een wedstrijd, die uiteindelijk door de linksback uit Groesbeek beslist werd: 1-0. Merijn mocht een paar minuten voor tijd nog wel tegen de paal aanschieten, maar ook daar schoten we niets mee op.

Uithuilen en weer opnieuw beginnen? Niets daarvan. Wij hebben namelijk geen tijd om uit te huilen. Er moet gebuffeld worden, basisplaatsen moeten heroverd worden, kansen gecreëerd en doelpunten gemaakt (en voorkomen natuurlijk!). Hup UNIvv! De competitie duurt nog lang.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.