Categorie├źn
Uni VV 1

Kesteren roept onheil tegen UNI over zich af; de gelderlander

NIJMEGEN – Kesteren redde het in de vierde klasse A van het zaterdagvoetbal in district Oost niet bij UNI VV in Nijmegen. Het werd 3-0 voor de thuisclub.

Met die ruime nederlaag kreeg Kesteren toch te weinig, want de eerste 25 minuten speelde de ploeg uitstekend voetbal. Dat leverde ook kansen op. Een schot van Robbie van de Wardt werd van de doellijn gehaald en een schot van Jasper Welvaart scheerde de paal.

Kesteren riep zelf het onheil over zich af. Vijftien meter buiten het eigen strafschopgebied nam Hans Touber een vrije trap. Hij speelde de bal terug op doelman Steffan Vermeer, maar die had daar niet op gerekend. De spits van de thuisploeg wel: 1-0. Vermeer herstelde zich daarna wel door twee moeilijke ballen te pakken.

Trainer Gerrit Heikamp bracht om aanvallend iets te forceren spits Walter Meurs in de ploeg voor verdediger Rick van Wely. En net na de rust kwam Rens van de Hater voor Erik van Schaik.

Kesteren viel aan, maar UNI counterde succesvol: 2-0. Bijna werd het 2-1 toen een vrije trap van Meurs via de handen van de UNI-doelman tegen de lat verdween. In de blessuretijd werd het nog 3-0.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.