Categorieën
Uni VV 1

Vieze zelfpromotie…

Het is een mooie dag vandaag. Ik mag me vanaf 1-10-2009 namelijk niet alleen keeper, projectmanager, tekstschrijver, oud-spits, oud-docent en liefhebbende vriend noemen. Nee, ik mag me vanaf vandaag ook publicist noemen! Ik stond namelijk vanochtend met een groot artikel in de NRC.next. Helaas is het artikel niet online te vinden, dus heb ik het -voor de geïnteresseerden- maar even provisorisch ingescand.

Check het artikel hier of anders hier.

5 reacties op “Vieze zelfpromotie…”

Terecht stuk, Joris. Ik hoop dat je reacties krijgt. Hier i.g.g. de mijne: kennis overdragen beperkt zich niet enkel tot het onderwijs. Trainers en consultants in het bedrijfsleven doen hetzelfde. Ik denk alleen dat de klant daar iets strenger was/is waardoor professionalisering noodzakelijk is! Het onderwijs heeft HR-instrumenten nodig als coaching, POP, intervisie e.d. om de gewilde kwaliteitsverbetering te realiseren en bovendien docenten perspectief te bieden.
Amen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.