Categorieën
Uni VV 1

UNIvv1 wint afgetekend van ESCA

6-0. Duidelijke cijfers na negentig minuten. Maar zo duidelijk was het de eerste 45 minuten van de wedstrijd allemaal niet: de felheid ontbrak, spelers deden dingen die ze helemaal niet konden en echte kansen werden niet gecreëerd. En als ze al gecreëerd werden, werden de kansen gemist. Oké, er vloog per ongeluk toch een doelpuntje in, maar daar bleef het dan ook bij. Ruststand 1-0.

In de rust lieten trainer Pim en Huub hun ongenoegen blijken door heel lang heel stil te blijven. Een stilte die in de tweede helft beantwoord werd met vijf doelpunten en soms sprankelend voetbal. Het begon te lopen, er werd geen kans meer weggegeven en de nul bleef gehandhaafd. Opmerkelijk detail daarbij was dat invaller Marienjo Floors bij zijn eerste balcontact direct scoorde. Gehoord langs de kant van een der trainers: ‘Als iemand nou nog kritiek op ons heeft…’ De overige doelpuntenmakers waren overigens Gerben (2x) en Jaap (2x). Het laatste doelpunt ging -na een belachelijk slechte corner van Appie Woutink- via een been van een Arnhemse verdediger de goal in.

9 reacties op “UNIvv1 wint afgetekend van ESCA”

Pffff… Of beter: ‘De keeper van de thuisclub bood met een fantastische pass invaller Marienjo Floors een niet te missen kans.’ Zo beter?

Heren, heren, weet:
Het is toch niet nodig, al die veren in eigen reet

De technische staf heeft alles genoteerd
En weet bij welk ‘goed stel’ het verkeert.

ESCA thuis was een feest, maar tegen Blauw Wit beginnen we weer vanaf nul
Dus als je deze week niet als traint als een beest, ben je zaterdag de lul!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.