Categorie├źn
Uni VV 1

Vermist!

Dit is een politiebericht.
Sinds vrijdagnacht 16 oktober, 2 uur, wordt de 20-jarige Luuk B. uit Westervoort vermist. Hij is het laatst gezien in de Hertogstraat in Nijmegen. Mogelijk (en hopelijk) verblijft hij nu in Neernosch-Oost.


Luuk B.

Uiterlijke kenmerken:
Twintig centimeter breed, 185 centimeter lang, geen grammetje vet. Een jongensachtig uiterlijk, dat gepaard gaat met een gezellige glimlach. Luuk droeg een streepjesblouse met daaroverheen een kek jasje.

Gezocht door:
UNIvv1

Extra info:
Toen Luuk B. voor het laatst gezien werd, had hij -volgens getuigen- iets te veel gedronken. Dit zou het gevolg zijn van drie achtereenvolgende golfballen in zijn glas bier.

Heeft u iets van Luuk vernomen, of bent u Luuk, aarzel niet en laat hieronder iets van uzelf horen.
Tot zover dit politiebericht.

5 reacties op “Vermist!”

Ik wil hierbij mezelf aangeven. Wat er allemaal precies gebeurt is, had ik eigenlijk van jullie willen horen. Het enige dat ik weet is dat ik ’s ochtends wakker werd met mijn gezicht in puin. Ik ben er maandag met de training echter niet om gedetailleerd uitleg te geven, dus tot donderdag!

toen je wegfietste lag je gezicht nog niet in puin…..je gezicht had alleen een kleur die het best te omschrijven valt als een combinatie tussen groen en grijs…..dat was nadat je een half uurtje op de pot had doorgebracht en aldaar een fijne herinnering hebt achtergelaten……

Luuk, you’re still alive! En dat is goed om te horen. Voor je geheugen verwijs ik je graag door naar de foto’s. Je staat er vast een paar keer op met een golfbal in je bier. Begint er al iets te dagen?

Reminder to self: moet binnenkort toch echt eens een keer een opfriscursusje spelling voor onze jongelingen organiseren. Manmanman!

Kijk het enige wat ik nog weet is dat ik gewoon naar de wc moest en vanaf dat moment is alle weg. Ik heb ook echt nooit het gevoel gehad dat ik moest kotsen. Ik had al wel genoeg gedronken, maar zoveel ook weer niet. Ik snap dus echt niet wat er nou gebeurt is.

Luuk, gelukkig gaat het goed met je. Ik leg het spel van de golfbal nog wel een keer uit, er komt namelijk nog heel wat bij kijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.