Categorieën
Uni VV 1

UNIvv1 laat opnieuw kostbare punten liggen…

In een bar- en barslechte wedstrijd heeft UNIvv1 gisteren opnieuw punten laten liggen tegen een middenmoter. Na eerder al met 1-1 gelijk gespeeld te hebben tegen WVW, was het nu Brakkenstein dat een punt van de roodzwarte brigade wist te pakken. Grootste verschil met het eerdere puntverlies was dat er gisteren geen sprake was van een echt krachtsverschil: een gelijkspel was helaas een juiste afspiegeling van de wedstrijd.

UNIvv kwam -na een van de eerste normale aanvallen- nog wel op voorsprong. Na een aanval over veel schijven wist Kevin een goede assist van Gerben beheerst af te maken. Veel te genieten was er de eerste helft verder weinig. De beste kansjes waren zelfs voor Brakkenstein.

In de tweede helft ging UNIvv verder waar het mee bezig was: verrot voetballen. Weinig passie, te weinig opbouw, geen initiatief en dus geen kansen. Brakkenstein creëerde echter ook weinig, waardoor UNI lang mocht hopen op drie punten. De scheidsrechter vond echter dat hij daar een stokje voor moest steken. Een overduidelijke schwalbe werd door hem beloond met een penalty, die vol overtuiging benut werd: 1-1.

Uithuilen en opnieuw beginnen. Volgende week de bekerwedstrijd tegen AVIOS, dat het goed doet in de vijfde klasse. Een mooie pot om weer lekker te gaan ballen, zo lijkt me.

Één reactie op “UNIvv1 laat opnieuw kostbare punten liggen…”

Jammer jongens. Had vast niet gehoeven, maar zoals je zegt: volgende week nieuwe wedstrijd nieuwe kansen. Ik moet overigens nog kijken of ik er morgen ben. Ga denk ik voor mezelf even beetje hardlopen want afgelopen week was het nog niet wat met de hamstring. Misschien ook ff fysio, want dit loopt nog niet lekker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.